DROGÉRIÁS BEVÁSÁRLÓLISTA A GLAMOUR NAPOKRA

Minden lány tudja, hogy ha október, akkor Glamour napok. A nap, amikor a nők sáskaként lepik el az üzleteket és kezükben kuponfüzetet, vagy már kivágott kuponokat lóbálva egymást tapossák halálra a az eseményre előre felárazott termékekért, hogy nyerjenek 20-25 százalék kedvezményt.

Kicsit sötétre sikerült a leírás, pedig az elején én is lelkes voltam, de jó pár éve megpróbálok inkább vagy nagyon az elején túlesni a dolgon (értsd péntek délelőtt), vagy a végére hagyom, de akkor meg már mindent kifosztottak. Néha csodálkozom, a nők hogyhogy nem gyújtják fel a harmadik nap végén rituálisan a plázákat, hogy teljes legyen a leigázás, mint anno a nagy falufosztogatások után tették ezt a katonák.
Nem tehetek róla, de tömegben nekem elgurul a gyógyszerem és kiborulok és mindenkit utálok, úgyhogy a Glamour napok nekem ebből a szempontból nem kedvenc, mert gyakorlatilag vérre menő harc megy a terméktől kezdve a próbafülkéken át egészen a parkolóhelyekig és ilyenkor előjön belőlem is az agresszív állat.  Itt Győrben nem annyira rossz a helyzet mint Pesten, de itt is van tülekedés rendesen, és nagy bánatunkra a kuponok nagy része nem felhasználható vidéken.
A másik ok amiért nem vagyok oda az eseményért az pedig az, hogy megvesz az ember olyan dolgokat is, amit igazából nem is akart volna és otthon utánagondolva egy csomó mindent megbánhatunk.

Viszont álszent sem akarok lenni, persze hogy szeretek kedvezménnyel vásárolni és ennek is megvan a maga hangulata, idén főleg a drogériás 50%-os kuponok izgattak fel mentálisan, a fejemben már vagy kéthavi fizetést otthagytam a Müller-Rossmann-DM szentháromságban. Éppen ezért idén, miután a kezemben volt a kuponfüzetem, erőt vettem magamon és félretéve a mi lenne ha milliomos lennék vizualizációmat, összeszedtem egy must have listát, amiket mindenképpen be szeretnék szerezni, mert tényleg nem élhetek nélkülük.

1. Max Factor Gel Shine / Vivid Vermillion

Beleszerettem ebbe a színbe, pedig nem igazán vagyok oda a narancsos árnyalatokért, de amikor kijött ez a kollekció, egyből őt szúrtam ki. Tökéletes őszi szín, de szerintem télen is fogom hordani. Eredeti áron kicsit sokallom, de így kuponnal lecsapok rá mindenképp.
50%-os kupon a DM-ben

2. Bourjois pirosító

Elmondhatatlanul régóta szeretnék már ebből a csodapirosítóból magamnak egyet, de valahogy sosem vettem. Most megfogadtam, ha törik, ha szakad, megveszem, mert mindenki isteníti, nekem meg elég szegényes a pirosító készletem. A kupon elvileg a piros táblás termékekre vonatkozik, remélem ez benne lesz, de ha nem, akkor is megveszem és pont.
20%-os kupon a Douglasben

3. L'Oreal Collection Privee

Ezek a lakkok megőrjítenek, amióta megláttam őket, azóta meg vagyok veszve értük. A legnagyobb gondom, hogy nem tudom eldönteni melyik tetszik a legjobban, szívem szerint az összeset hazahoznám. Gyönyörűek.
50%-os kupon a DM-ben


4. Rimmel Kate Moss rúzs

Régóta szemezek ezekkel a rúzsokkal, és csupa jót hallottam róluk, ezen kívül pedig rendületlenül keresem a tökéletes vörös árnyalatot, úgyhogy teszek ezzel is egy próbát. Lehet, hogy nem is vörös lesz a kiválasztott, mert  többi szín is nagyon tetszik
50%-os kedvezmény a DM-ben


5. Max Factor Creme Puff 

Elfogyott a púderem, és úgy döntöttem ideje kipróbálni ezt a szintén agyondicsért darabot, ennek is az ára tartott vissza eddig, viszont féláron már megéri. Mivel csak egy Max Factor kupon van idén, elkunyeráltam a barátnőmét, hogy két terméket tudjak venni, ugyanis csak egy termékre felhasználható a kedvezmény.
50%-os kupon a DM-ben

6. L'Oreal Lumi Magique korrektor és highlighter

Ezt Kamiii-nak köszönhetem, az ő blogján olvastam hogy mennyire jó kis termék ez, úgyhogy ideje lesz tényleg beszereznem, nagyon kíváncsi vagyok mit tud. Sosem volt még hasonlóm, persze nagyon vágytam mindig az YSL Touche Éclat nevű csodájára, úgy képzelem, hogy ez valami hasonló szeretne lenni. 
20+30%-os kupon a Müllerben


7. Alverde szemöldökformázó zselé

A Krémmánián maximális csillaggal szerepel, mindenki imádja és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire is képes egy ilyen szemöldökformázó. Még dilemmázom, hogy a színtelen vagy a barna változatot válasszam, de van időm eldönteni.
50%-os kupon a DM-ben


Ezek a tervek, igazából tudom, hogy be fog csúszni más is, de ez az alap. Ruhát nem igazán készülök venni, egyszerűen ilyenkor sosem találok olyat ami tetszik, úgyhogy nem is idegeskedem ezzel. Talán még a táskákat fogom megnézni, illetve ha látok valahol esélyes őszi cipőt, akkor arra lecsapok. Nem szeretnék nagyon túlköltekezni, úgyhogy tényleg igyekszem visszafogni magam.
Ti miket fogtok venni? Szeretitek a Glamour napokat?