ÍGY CSINÁLJ ECSETTARTÓT CSILLÁMOS FEDŐLAKKAL!


A tegnapi posztot kicsit folytatva hoztam Nektek mára egy egyszerű dekorálási tippet, amit szinte nem kerül semmibe, mégis rettenetesen feldobja a pipereasztalt (vagy azt a helyet, ahol sminkelni szoktál, mondjuk az íróasztalt :)). Nekem mindig nagy gondot jelentett az apróságok tárolása, ezt általában egy kisebb kaspóval oldottam meg, de valljuk be, nem mindig mutat jól. Az én kaspóim legalább is nem tetszettek, így amikor már kicsit több ecsetem lett az Ebay-es rendelésem után, úgy gondoltam, hogy új helyet kell nekik keresnem. A másik nagy gondom pedig a fésűk voltak mindig. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem hánykódnak jobbra-balra, és persze sosem találom azt amelyik éppen kellene. Ezért ehhez is készítettem egy kis tárolót, így nagyjából egyben lesznek.
Lássunk is hozzá!
Nem kell semmi, csak egy helyesebb befőttesüveg, egy glitteres fedőlakk és dekorgyöngyök, ma meg pillanatragasztó vagy ragasztópisztoly. Én találtam itthon egy üvegvázát, régen ebben nárcisz volt, most azt díszítettem ki, de az ecsettartóm az egy szimpla befőttesüveg. Körömlakkot érdemes olyat választani, ami jó sok csillámot tartalmaz és amit nem sajnálsz, mert elég sok elhasználódik így. Én egy ezer éves Essence lakkot áldoztam fel, amit nem is szerettem nagyon és be is volt már sűrűsödve, úgyhogy nem volt kár érte.
Innentől pedig csak a fantázia szab határt, úgy fested, ahogy csak szeretnéd, a dekorgyöngyök pedig gond nélkül felragadnak az üvegre. Feldobhatod még egy kis szalaggal is, ha végeztél vele, itt tényleg minden a kreativitásról és az egyéni ízlésről szól. Elrontani pedig végképp nem lehet.


Mindössze ennyi kell


És ilyen egyszerű


Így mutatnak a helyükönSajnos képtelen voltam úgy fotózni, hogy a csillámok élethűek legyenek, de higgyétek el nekem, hogy csillog és fénylik mint Salamon töke. Fázisfotókat nem csináltam, mert úgy gondolom, hogy ehhez felesleges volt, hiszen egyszerű és érthető az eljárás.
Szerintem ez egy nagyszerű és olcsó megoldás feldobni az asztalod, hiszen befőttes üveg mindig van otthon (még túl sok is), ragasztó és körömlakk szintúgy, dekorgyöngyöt pedig pár száz forintért lehet venni hobbiboltokban, ha éppen nincs a készletedben.

Hogy tetszik Nektek?