12 BAGATELL DOLOG, AMIRE RÁJÖTTEM A HÚSZAS ÉVEIM VÉGÉRE
1. Sminkben istennőként ébredni csak a filmekben lehetséges. Te úgy nézel ki mint egy elmeháborodott bohóc.

2. A frufru a legrosszabb, ami  a hajaddal történhet. Soha nem fog úgy állni ahogy fodrász után, és csak undorító csimbókokban fog mindenfelé orientálódni.

3. A fodrász, akire a nagymamád esküszik, nem fog feltétlenül neked is beválni. Sőt, ha hiszel neki, akkor viseld a következményeit és nézzél ki frigid könyvtárosnéninek hónapokon keresztül.

4. Csak részegen jó ötlet sokat beszélni bármiről, bárkinek. Másnap a fejed nemcsak a macskajajtól fog fájni, hanem attól is, hogy ütemesen a falba vered a sztorikat hallgatva.

5. Egyszer, csakis egyszer hagyod el a lakást topisan és zsíros hajjal, persze hogy akkor találkozol szembe Mr. TutinagyŐ idegennel.

6. Ha nem akarsz szexelni randi után, vegyél fel szép fehérneműt és készülj sokat. Ha nagyibugyiban vagy és egyhetes borostád van mindenütt, akkor tuti összejön a dolog.

7. Hiába főztél már meg valamit százszor istenien, amikor valami alkalomra készülsz a recepttel és nagyon jól akarod csinálni, biztosan elrontod.

8. Az okostelefonoknak hála képtelen vagy már egyedül vásárolni, minden egyes felpróbált darabot lefotózol minden szögben és elküldöd minimum három barátnődnek véleményezni és megerősítésképpen.

9. Bármennyire is tetszik másokon a sapka télen, te úgy nézel ki és úgy is érzed magad, mint egy homeless manó.

10. Amikor minden szembejövő meredten és egyértelműen megbámul, az nem azért van, mert annyira jól nézel ki aznap, hanem mert lefolyt a szempillaspirálod/ megborult a pirosító/ rosszul vetted fel a ruhád.

11. Egy új cipő minden bánatra gyógyír, még ha nem is végleges.

12. A telefon nem fog attól megszólalni, ha meredten bámulod, és nem, biztosan nem némult le magától az elmúlt 2 percben.

+ 1. Ha van legalább egy igazi barátod, mellé egy üveg jó borod és csokid, akkor a világ már nem is olyan szomorú hely.