2014 LEGJEI


Paula's Choice Skin Perfecting 8% AHA Gel

Remélem, hogy örökkön örökké lehet kapni ezt a kencét, mert imádom. Minden este használom (kivéve amikor elfelejtem) és hihetetlenül széppé tette a bőrömet. Nekem csak deluxe minta méretben van meg, ami 30 ml, de közel egy éve használom rendszeresen és még mindig van belőle. 


Urban Decay Naked 3

Nem is tudom, hogy kellene-e ezt magyaráznom. A kettes verzióba voltam beleszerelmesedve, aztán amikor kijött a hármas végem volt. Szülinapomra megkaptam és azóta ez az alfa és az omega. Tudom, hogy rettenetesen drága, de komolyan lányok, erre megéri spórolni, mert minden nőnek jár legalább ennyi.

                                  

Barry M Aquarium Collection - Mediterranean

Impulzusvásárlás volt, de életem egyik legjobb vétele. Ilyen szép színt ritkán látok és ebben a kombinációban még nem is találkoztam vele eddig. Duokróm gyönyörűség, ráadásul a lakk maga is nagyon jó minőségű. A blogon még nem mutattam élesben, de majd hamarosan.

Juliette Has a Gun - Citizen Queen

Ebből sajnos csak mintám volt, de azóta is meg vagyok veszve érte, egyértelműen ez volt a 2014-es év nagy parfümfelfedezése. Megtestesít mindent ami én vagyok, ráadásul egy olyan időszakban használtam el a mintát, amire jó visszagondolni. Idén ha törik, ha szakad enyém lesz a normál kiszerelés is.


Alice Clayton: Faldöngető

A tavalyi év egyértelműen az olvasásé volt, gigamennyiségű könyvet végeztem ki. Dilemmáztam is, hogy melyiket vegyem be a listába, hiszen rengeteg jó kötetet olvastam. Végül erre a 2013-as limonádéra esett a választásom, mert annyira bájos és vicces és könnyed, nem mellesleg pedig fel tudott vidítani akkor, amikor azt gondoltam, hogy nem bírom tovább a helyzetet.Holtodiglan

Nagyon kevés filmet néztem meg idén, viszont ez egyértelműen viszi a prímet azok közül. Nem csípem Ben Affleck-et túlzottan, ebben a szerepben viszont lubickolt. Izgalmas, fordulatos, mindig van egy nanemár érzés amikor már azt hinnéd, hogy ennél nem jöhet cifrább. Bátran ajánlom, ha még nem láttátok.

The Affair

Nagy kedvenc lett ez a sorozat, pedig az eleje elég nyögvenyelősen indult számomra. Egy viszony története bontakozik ki előttünk, aminek révén tudunk meg egyre többet és többet a háttérben zajló eseményekről. Nagyon tetszik a váltott nézőpontos történetmesélés és a nyomasztó de mégis magával ragadó hangulat. A főcímzenéje pedig előlépett a telefonos csengőhangommá, nagy szó ám ez!
Beyoncé ft. Nicki Minaj - Flawless

Mit mondhatnék? Szökőévben egyszer készülnek olyan dalok, amelyeket ha meghallok, akkor előtör belőlem a "ide nekem a világot, mert királynő vagyok b+" életérzés. Ez egy ilyen dal és nem tudom megmagyarázni hogy mit szeretek benne ennyire, de mindig felpörget és úgy érzem tőle hogy bármire képes vagyok. I woke up like this!Nektek mik voltak 2014-ben a nagy kedvenceitek?