A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA A CIPŐDÖN IS


A cím kissé költői túlzás, ugyanis egy cipőn nyilván nem fér meg ötven különböző árnyalat, vagy ha meg is férne, elég kaotikus hatást keltene.
A cím és a poszt apropója a közelgő Valentin nap, amelyet idén - sokak bánatára és még többek örömére - elnyom egy világszerte sokkal jobban várt esemény, mégpedig a címben szereplő bestseller filmbemutatója.
Közel két évet kellett várniuk a rajongóknak arra, hogy Ana és Christian kissé deviáns szerelmi történetét mozivásznon is élvezhessék, de már nem kell sokat várni!
Ezt a tényt meglovagolva az utóbbi időben sok márka dobott piacra a film által ihletett termékeket; elég csak a számtalan fehérneműkollekcióra gondolnunk, de nemrég debütált például egy komplett körömlakk kiadás is, csupa szürke árnyalatot csatasorba állítva.
Megrögzött cipőmániásként szomorúan konstatáltam, hogy lábbelikkel még senki nem rukkolt elő a közelgő bemutató kapcsán, így mi más lehetne a mostani posztom apropója, mint a könyvre emlékeztető cipők felvonultatása a Deichmann kínálatából, ahol természetesen minden stílusban és fazonban találni szürkét, megkockáztatom, hogy akár ötven árnyalatban is.
Le merném fogadni, hogy a szende Ana pontosan ilyen cipőkben járt télen, mielőtt megismerte Mr.Grey-t. 
A klasszikus formájú, szuper kényelmes, lapos talpú bokacsizmát az oldalán lévő masni teszi egyszerre bájossá és femininné. 

Univerzális darab, ugyanúgy jól mutat egy laza farmeres szereléssel és egy nőies szoknyás szettel kombinálva is.Ana stílusánál maradva mindenki tudja aki olvasta a könyvet, hogy az első számú ismertetőjele a tornacipő.  Enyhébb időben jó szolgálatot tehet egy ilyen csipkemintával megbolondított, ezáltal nőiesebb hatást keltő sneaker.

Sportosabb összeállításokhoz ajánlott, a kényelem jegyében.


Kötelező darab minden nő gardróbjában, ez egy minden alkalomra bevethető alaplábbeli. Talán túrázáshoz nem a legjobb választás, de ha kicsit is elegánsabb megjelenésre vágyunk, nem hibázhatunk vele.

A szürke csík szépen megtöri a fekete komorságát, mégis harmonikus egységet alkotnak együtt.
Ez már egy bevállalós nő cipője, olyané, aki nem fél kimondani amit akar és megmutatni a stílusát mindenkinek.
A kétféle anyag használata teszi igazán izgalmassá, a hegyesorrú megoldás miatt pedig klasszikusan nőies az eredmény. Vagányságért sem kell a szomszédba menni, erről az ezüstös fémcsatok gondoskodnak.

Tökéletesen mutat szűk szárú nadrággal, de akár szoknyás összeállításokkal is hordhatjuk!
Táskák a szürke jegyében:

1, 2, 3
További szürke és egyéb színű lábbelikért látogassatok el a Deichmann honlapjára, ahonnan akár online is rendelhettek, de ha hozzám hasonlóan szeretitek kézbe venni és megtapogatni a cipőket, akkor irány a közeletekben lévő üzlet!

A szürke ötven árnyalata pedig két nappal a szerelmesek ünnepe előtt, február 12-én startol a hazai mozikban, úgy sejtem telt házzal. 

Melyik cipő vagy táska tetszik nektek a fentiek közül?
Olvastátok a könyvet?
Megnézitek a filmet?További írásaim a Deichmann blogger versenyére: