TÖKÉLETES MÁSOLAT - W7 HONOLULU BRONZOSÍTÓ TESZTLassan, de biztosan elkezdtem feltölteni a sminkkészletem hiányzó darabjait. A kontúrozás ezidáig nem volt a rutinom része, viszont egyre több olyan sminket láttam az utóbbi időben, amik meggyőztek arról, hogy nekem is ideje lesz bevetnem a bronzosítót és a highlightert a mindennapokban.

Órákat töltöttem a neten a tökéletes bronzosító után kutatva. Szerettem volna egy jó minőségű, nem narancssárgás tónusú terméket, ami az én hullafehér bőrömön sem mutat nevetségesen, mindezt pedig ésszerű anyagi kereteken belül. 
Persze nem kellett sok idő és megtaláltam álmaim bronzosítóját, mégpedig a Benefit Hoola nevű csodája személyében. Az örömöm nem tartott sokáig, mert nincs az az isten, hogy 34 eurót adjak egy 8 grammos termékért, amit lehet hogy nem is fogok használni.
De az internetnek hála, felfedeztem, hogy a Naked paletták dupe kiadásaival elhíresült W7 márka ezt az ikonikus terméket is lemásolta, méghozzá a vélemények szerint nem is rosszul!
Gyorsan megrendeltem és bár még csak egyszer próbáltam ki, mert ennek a használatát még kicsit tanulmányozom kell magamon, de azt kell hogy mondjam, eddig megérte a kiadott pénzt.
Egy aprócska dobozkában kapott helyet a termék, amely az eredetitől eltérően nem felnyithatós változat, hanem simán csak le kell húzni a tetejét, ahonnan kispórolták a tükröt. Ettől függetlenül a külseje egyáltalán nem titkolja, hogy kit akar utánozni.

Helyet kapott benne egy picike kontúrecset is, és bevallom őszintén, hogy ez győzött meg a legjobban, mert amióta Rachel Talbott az egyik videójában a Nars kontúrecsetéről áradozott, azóta bele vagyok szerelmesedve és szeretnék olyat (azért érzitek a logikát: nem volt eddig bronzosítóm, de ecset az kellett volna...). Na szóval annak ellenére hogy a Honoluluhoz csomagolt ecset csak nyomokban emlékeztet a Nars kontúrozójához, engem ilyen apróságokkal meg lehet venni.
Maga a termék pontosan olyan mint amit vártam: nem narancssárga a színe felkenve, elég csak beleérinteni az ecsetet a megfelelő mennyiséghez és annak ellenére hogy viszonylag sötét színről van szó, mégsem mutat rajtam úgy, mintha összefirkáltam volna az arcom zsírkrétával. Szépen el lehet dolgozni és nem potyog. A legnagyobb pozitívum pedig számomra az, hogy viszonylag (de nem teljesen) matt eredményt kapok. Számomra ez fontos, mert sajnos nem hibátlan az arcbőröm, a túl fényes termékek csak még jobban kiemelik a problémákat.

Az egyetlen negatívum amit meg tudok említeni - de ez már tényleg szőrszálhasogatás - , hogy a dobozkában a pan rettentő csálén áll. Nyilván ez nem zavar a használatában senkit, csak esztétikailag nem túl szép látvány.

Természetes fényben

Vakuval

Egy réteg, vékonyan, alap nélkül

Eredeti vs. Másolat
http://blog.liris-beautywelt.de/2013/01/benefit-hoola-vs-w7-honolulu-ein.html

Összetevők

Az ecset szintetikus (nyilván), és nagyon-nagyon puha. A funkcióját tökéletesen ellátja, nagyon szépen lehet vele az arccsont alá felvinni a csíkot. Nem tudom mennyire lesz tartós, mindenesetre kezdéshez tökéletes. A doboz masszív kartonból készült, de mivel a teteje nem zár hanem csak simán rá kell húzni, nem ajánlatos szerintem táskába dobni. 
Mindennapos használatra teljesen tökéletes terméket rejt a dobozka, és őszintén nem tudom miben tud többet nyújtani a közel 8000 forinttal drágább eredeti bronzosító. Ha egyszer lesz lehetőségem azt is kipróbálni, akkor megmondom, de addig is boldogan kontúrozgatok ezzel a kis drágasággal, mert eddig nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltam az igazit.
Mennyiség: 6 gramm
Szavatosság: 12 hónap
Ár: 1995 Ft


Értékelés: