VERSATILE BLOGGER DÍJ


Tegnap nagy meglepetésemre és örömemre három kedve(nc)s bloggertől is megkaptam a fenti díjat, aminek nagyon de nagyon örültem. Nati, Dóri és Réka is úgy gondolta, hogy megérdemlem és ez nagyon hízelgő, köszönöm még egyszer lányok, feldobtátok a napomat! :)

A díj lényege, hogy el kell árulnom magamról 7 spontán dolgot és tovább kell adnom a díjat 15 bloggernek. Na most, mivel három embertől kaptam meg, az lenne a logikus ha háromszoroznám a fenti mennyiségeket, de nézzétek el nekem ha nem teszem, hét dolgot is nehéz összeszednem magamról, a 15 továbbadásról nem is beszélve. Szóval maradnék az eredeti koncepciónál ha nem bánjátok, annyi módosítással, hogy csak 5 blognak adom tovább.

7 RANDOM tény rólam


1. Allergiás vagyok (többek között) a lovakra és a szénára, így sajnos csak egyszer lovagoltam életemben, akkor is az orvosnál kötöttem ki.
2. A fülemre nagyon érzékeny vagyok, nem bírok semmit beledugni (mármint füldugót) és nem megyek uszodába sem, mert rettegek hogy belemegy a klóros víz. Gyermekkoromban számtalanszor fel kellett szúrni, innen a félelem.
3. Ha valami divatba jön és hirtelen mindenki hordja- veszi, nekem már dacból sem kell, még ha tetszik is.
4. Kényszeres állatorr-fetisiszta vagyok. Mindig, minden állatnak megtapogatom az orrát, imádom hogy olyan hideg és nedves #dontjudgeme :D
5. A mignon a kedvenc sütim. Sorrendben a sárga, a fehér, a rózsaszín majd végül a barna. De igazából mindegy, csak mignon legyen.
6. Pocsék a memóriám, de például egy dalról azonnal megmondom hogy melyik évben volt sláger.
7. A péntek meghatározó az életemben, a jó dolgok mindig pénteken történnek velem, és az egész családom- beleértve engem is- pénteken született. A szerda a "suckday"-em. Le a szerdákkal!


A jelöltjeim akiknek továbbadom a díjat ( ABC sorrendben)