PIXIBOX 2015 MÁRCIUS


Aki követi a Facebook oldalamat, az láthatta, hogy végre én is beadtam a derekam és megrendeltem az első Pixiboxomat. Nagyon izgatottan vártam hogy mi fog érkezni, az eddigi dobozokat látva elég hullámzó volt a felhozatal. Éppen ezért nem rendeltem eddig, egyrészt mert nem szeretem a zsákbamacskát, másrészt pedig ezért a pénzért már inkább veszek olyat ami biztosan beválik.
Viszont a márciusi doboz beharangozója annyira csábító volt, hogy nem tudtam ellenállni.
Hogy bejött-e? Lejjebb kiderül.
 Ha még nem kaptad kézhez a dobozt, akkor ne olvasd el!
A márciusi doboz három variációban készült és azt biztosan tudni lehetett, hogy Kneipp, Revlon Professional és Eucerin termék lesz benne, továbbá hogy a tavaszra tekintettel színes dekorkozmetikumokat fog tartalmazni.
Ma késő délelőtt hozta a postás, és bevallom, hogy én már meglestem hogy mások mit kaptak, így nem ért annyira meglepetésként a dolog. Imádkoztam, hogy nekem tetsző színeket kapjak, mert sokan panaszkodtak a Pixi Facebook oldalán, hogy nem tetszik nekik a kapott árnyalat, és azonnal indult a cserebere kereskedelem.

Kinyitva ez fogadott:

Ami benne volt:

- Kneipp Fürdőolaj Wellness Trió csomag, 3*20ml
- Models Own Körömlakk Pearly Queen árnyalatban
- BeYu Color Biggie szemfestékceruza 383 árnyalat
- Revlon Professional Nutri Color Creme 3 in 1 direkt színező pakolás szőke hajra
- Eucerin Even Brighter FF30 arckrém 7 ml minta
- Paco Rabanne Lady Million EAU MY GOLD női parfüm minta 1,5 ml


A fürdőolajnak nagyon örültem volna, de nincsen fürdőkádunk. A nagymamámnál fog landolni, lévén én nem tudom elhasználni. A mandulavirágosnak mennyei illata van, a mély relaxáló olajnak gyönyörű mélykék színe, a szépség titka olaj pedig  többek között argáolajjal kényeztet. A másik csomagban masszázsolajok voltak.Az első Models Own lakkommal még nem jutottam dűlőre. Örülök, hogy ezt a márkát rejtette a csomagom, Barry M lakkom már van néhány és kíváncsi voltam hogy a MO mit tud. A színe az üvegben csodálatos, tényleg hű a nevéhez hiszen olyan mint az igazgyöngy. Felkenve azonban a kilencvenes évek borzasztó, olcsó átlátszó gyöngyházlakkjaira hasonlít, amikben a fény hatására megcsillant némi lila vagy rózsaszínes árnyalat. Déjà vu...
Barátkozunk egyelőre.Ez az a termék, amit magamtól sosem vettem volna meg, de egyre jobban tetszik. Imádkoztam hogy ne zöld sminktermék legyen benne, erre tessék. Szerencsére szép smaragdzöld színről van szó, ilyet keresek már ősidők óta, ami felkenve nem lesz piszkos szürkés árnyalatú. Nem mondom hogy valami tavaszias árnyalat nem jött volna jobban, de ez van.


Na ez az, amit nem tudok hova tenni. Kaptam egy szőke hajra való terméket, ami ráadásul színező. Én nem festem a hajam és barna vagyok, anya festi feketére, a nagymamám pedig végre eltalálta a tökéletes árnyalatot, így biztosan nem fogja ezt feltenni, ami isten tudja mit csinál a végre egységes szőke hajával. Annyira örültem ennek a márkának, de ez nem gyerebe. Én biztosan nem tennék a csomagba ennyire egyénfüggő dolgot. Ha valaki barnát kapott és cserélne szőkére akkor írjon az e-mail címemre.


Ez egy bőrtökéletesítő krém, ami azt ígéri, hogy csökkenti a foltokat és egyenletesebbé teszi a bőrt. Főleg a pigmentációs hibával rendelkezőknek ajánlott. Mivel nekem nincs ilyen problémám így nem én vagyok a célcsoport, de azért majd kipróbálom, de nem hiszem hogy el fog varázsolni, főleg most hogy végre megtaláltam a tökéletes krémeket az arcomra.


A híres tucatillat flankere, ami sajnos nem tudta levetkőzni az anyja hibáit, úgyhogy nekem nem nyerte el a tetszésemet. Nem büdös, csak az én ízlésemnek túl átlagos, túl tömegillat. Az a típus, amit minden harmadik nőn érezni a plázában. El fogom használni előbb-utóbb, de a Versace illat jobban érdekelt volna.Ez volt tehát az én márciusi Pixiboxom tartalma. Vegyesek az érzelmeim, mert picit több mindent vártam volna, egy-két minta még belefért volna bőven és azt is megértem, hogy sokan csalódottak. Én is az voltam amikor megnéztem hogy mit tartalmaz, mert azért az áráért vártam volna valami izgalmasabbat.

A körömlakkal még barátkozom, megpróbálom majd alapra felkenni, hátha úgy nem emlékeztet majd az első gyerekkörömlakkomra, a ceruza pedig kicsit a komfortzónámon túl van, de mondjuk hogy tetszik. 
A pakolás teljesen használhatatlan számomra, az arckrém helyett örültem volna más Eucerin terméknek, a parfüm elmegy, a fürdőolajok meg tetszenének, de szerintem nem csak nekem nincsen fürdőkádam. A Uber kedvezmény pedig csak Budapesten használható, éljenek a vidékiek, ugye.
Persze tudom, hogy három teljes kiszerelésű termék került a dobozba, ami tök jó, csak mégis van némi hiányérzetem, ami miatt nem hiszem hogy még egyszer beruházok ilyenbe. Ennyi pénzért vehetek olyan dolgokat, amiket 1000% hogy elhasználok.Ti rendeltetek?
Mi volt a csomagotokban?
Mi a véleményetek az enyémről?