INSPIRÁLÓ NŐK I. - IZABEL GOULARTMagamhoz képest elég régen írtam, de nem akarok mentegetőzni, mert még mindig a magam örömére csinálom ezt, és most sok minden összejött, többek között túl vagyok egy blogélettel kapcsolatos lelki válságon is -majd lehet hogy írok erről bővebben, még nem tudom. Írjak-e, ne írjak róla, mit gondoltok?
Szóval a lényeg, hogy nem tűntem el, csak kellett egy kis szünet.
A mai bejegyzésben meg szeretném mutatni nektek, hogy mennyire inspiráló számomra az egyik modell Instagram profilja és egyúttal kezdenék egy új sorozatot is, amelyben időnként olyan nőket mutatok, akikre érdemes valamiért figyelni, vagy éppen példát venni róluk.

Izabel Goulart a Victoria's Secret bemutatókról lehet ismerős sokaknak, én magam sokáig csak elsiklottam felette, mert a többi angyal mindig elnyomta egy kicsit a szememben. Aztán egyszer véletlenül megnéztem az Instagramját és tátva maradt a szám.
Ez a nő egy fitness junkie, a szó legszorosabb értelmében.
Először is leszögezném, hogy számomra ő már túl vékony, így igazából nem az alakját tartom követendő példának. (Egyébként cukorbeteg, azt tudtátok?) Másodsorban mivel egy modellről beszélünk, aki abból él hogy szép, nyilvánvaló, hogy mindennapos program számára az edzőterem. Ez egy átlag magyar nőtől, aki háztartást vezet, iskolába jár, 8-10 órában dolgozik és esetleg még gyereket is nevel, - és nem Hajdú Péter a férje- irreleváns elvárás lenne, valljuk be.

Mégis szeretném nektek megmutatni, mert engem hihetetlen módon inspirál az, ahogy ezekből a képekből és kisvideókból átsüt a mozgás szeretete. De a leginkább azon szoktam elámulni, hogy ez a vékonyka, törékeny nő milyen kicsavart, bonyolult és hihetetlen dolgokat művel néha (mondom én, akinek a fejenállástól is halálfélelme van). Szinte minden benne van a repertoárjában: futás, pilates, jóga, trx, súlyzós edzés, kickbox, fitness gépek, és még isten tudja mi.
Mostanában gyakran pörgetem át a képeit, elidőzöm a videókon és arra gondolok, hogy ez nem is lehet olyan nehéz, hiszen láthatóan meg sem kottyan neki. Aztán miután egy 2 perces egyszerű plank után holtan akarok összeesni, rájövök, hogy talán mégsem olyan biztos, hogy könnyű az, ami annak tűnik. De remekül motivál, mert dolgozik bennem az " én is meg akarom csinálni" dac.

Remélem, hogy titeket is inspirál egy kicsit, ha már csak egy kicsit is kedvet hoz számotokra a mozgáshoz, már megérte megmutatnom :)
A profilját ITT érhetitek el, érdemes a videókba is belesni! A #BodyByIza hashtagre rákeresve pedig leszűkítve láthatjátok az ő fitness képeit, illetve az általa inspirált képeket.


    


Titeket szoktak mások inspirálni ha sportról van szó?
Ha igen akkor ki? :)