PICTURE POLISH - KARMA


Amikor múlt hónapban elcsíptem a Facebookon, hogy a Naillandben készletfeltöltés volt a piCture pOlish lakkokból, és többek között a Bridget is újra kapható, keresztet vetettem a bankkártyámra és elkezdtem nézelődni az oldalon.

Természetesen nem elégedtem meg egy darab lakkal, ha lúd legyen kövér alapon beleesett még a kosaramba két másik PP lakk is. A csodálatosan királylányos Pirouette mellé a márka idei új színeinek egyik tagjára is lecsaptam. Nem mondom, hogy nem dilemmáztam, hogy a Cherish vagy a Karma jöjjön-e haza, de végül győzött a lila és a vonzó fantázianév.

A Karma a fantasztikusan tehetséges orosz blogger, Sveta Sanders közreműködésével készült, és a honlap szerint tündöklő, mint a csillagos ég és titokzatos, mint a sötét éjszaka.

Benti fényben

 Na de mit is jelent ez pontosan? Padlizsánlila jelly alapban figyelnek  icike-picike holo pelyhek, amelyek napsütés hatására eszeveszett szikrázásba kezdenek. 
Sokan elég fantáziátlannak tartják, hiszen kicsit sötét így tavasz táján, és az üvegben elég egysíkúnak tűnik.

A fenti képen beltérben fotóztam, itt látszik hogy szépnek ugyan szép, de nem az a hevesen szívdobogtatós fajta. Legalább is én így éreztem.Aztán kimentem a napra és tátva maradt a szám.
A diszkrét éjszakai csillagos égbolt bevadult és diszkóüzemmódba kapcsolva csak úgy szikrázva szórta magából a színeket.


Mivel nem körmös blogger vagyok, nézzétek el nekem, hogy nem tökéletes sem a festés,  sem a körmöm, sem a fotók , de azt hiszem hogy a lényeget át tudom adni.

Ez az első PP lakkom, és amikor gyorsan kipróbáltam, elég csalódott lettem, mert nem volt meg a "hűha" élmény amit annyira vártam volna.

Aztán rájöttem a titokra: eszeveszettül fel kell rázni ezeket a lakkokat és két réteg minimum kell a tökéletes végeredményhez.

Az állaga csodálatos, csak úgy siklik a körmökön, jól terül és még olyan reménytelen bénáknak mint én is sikerül viszonylag szépen felkenni. A fentit is csak a mutató- és a középső ujjamon kellett egy kicsit körbetisztítani, a többin tökéletes lett.

Vakuval

A száradásról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert rendeltem egy kis üveg Seche Vite-et is, és azzal használtam. Utóbbiról csak annyit, hogy a használata után kábé egy perccel csak annyi csúszott ki a számon, hogy aztak*va!
Új dimenziókat nyitott meg számomra, és soha többet más szártó fedőlakk...


A fenti egy rettenetesen életlen kép, de remekül látszanak rajta a csillogó-villogó pelyhek, és a mutatóujjamon a különbség a lakk árnyékos és a napos arca között.
Eszméletlenül gyönyörű ez a szín, álmodni sem lehetne szebb lilát.

Ez tényleg nem egy tavaszi-nyári árnyalat, de szerintem sokan vagyunk úgy, hogy hangulat, esetleg ruha  alapján választunk lakkot, nem pedig évszak szerint úgyhogy ez nem lehet akkora gond. Persze nálam is ősszel lesz a legtöbbet elővéve, ettől függetlenül imádom és használni fogom addig is. (Persze a Bridget-et nem tudja letaszítani a trónjáról).


Régen nem értettem hogy mi lehet annyira nagy szám egy körömlakkban, hogy emberek ennyi pénzt kiadjanak rájuk, mikor egy árából kijönne rengeteg olcsóbb darab.
Most már, három PP lakkal a készletemben én is azt gondolom, hogy megéri gyűjtögetni és venni néha egy-egy borsosabb árú lakkot, mint random 5-6 olyat amivel csak a készletünk száma nő, de nem használjuk ki őket és nem bámuljuk tőlük a kezünket úton-útfélen.


Nektek hogy tetszik a Karma?
Melyik a kedvenc PP lakkotok?