MI A MANI?
Amióta megvettem a Seche Vite mini üveges verzióját kipróbálásra, azóta bátrabban és gyakrabban festem a körmöm, mert nem kell már attól tartanom, hogy a mérhetetlen bénaságommal elrontom az egészet. Hányszor lett párnanyomatos a körmöm reggelre, hányszor nyúltam bele a majdnem megszáradt lakkba, úgy hogy nem volt időm újrafesteni és hányszor karcoltam bele órákkal később a művembe, amikor már végképp azt hittem, hogy megszáradt... Na, ennek intettem búcsút a Seche Vite-tel, és ennek köszönhetően lesz picit rendszeresebben körmös poszt a blogon.

A ma megmutatott művem teljesen random ötlet volt. Igazából az utóbbi hetekben nem is nagyon festettem a körmöm, mert  növesztő kúrát tartottam és mostanra éreztem úgy, hogy elég erős és strapabíró ahhoz, hogy fessem.
Mindenképpen szerettem volna nyomdázni, mert még mindig a kezdők lelkesedésével vetem bele magam a dologba, hol kisebb, hol nagyobb sikerekkel. 
A kezembe akadt a karácsonyra kapott mályva színű lakkom, amit gyorsan kipróbáltam és láss csodát, remekül funkcionál nyomdalakként is. Így született meg a mai manikűr, ami egyszerű, mint a pofon, nekem valahogy mégis nagyon tetszik.
Nem vittem túlzásba a dolgot, az alaplakkra került kettő réteg a mályva színű Crystal Nails lakkból, a gyűrűsujjamra piCture pOlish Pirouette-et kentem, majd száradás után rányomdáztam ezt a kacskaringós mintát a BPS lemez utánzatomról. Végül Seche Vite-tel zártam a sort és tadamm!


Ez a színkombináció engem valamiért a keménycukorkákra emlékeztet, talán ezért választhattam tudat alatt hozzá a lemezről ezt a kacskaringós mintát, ami így utólag teljesen a csíkos korong nyalókákra hajaz.

Próbáltam napsütést vadászni - ami nem volt egyszerű - mert szerettem volna ha látjátok a Pirouette csodás szikrázását, ami nap hatására indul be.A PP Pirouette csodálatos királylány-rózsaszín, ami csillog, mint a veszedelem. Nem is ömlengek róla tovább, legyen annyi elég, hogy iszonyú boldog vagyok hogy a tulajdonomban van.
A Crystal Nails lakk az egyik kedvencem mostanában, nagyon régóta kerestem igazi mályvaszínt, és ez abszolút megfelel az elvárásaimnak. Egy rétegben is szépen fed, jól terül, gyorsan szárad és imádnivaló  mikrocsillámok laknak benne. Egyszóval hibátlan.
A nyomdázásom még nem tökéletes, de már talán vállalható. A fejemben már rengeteg ötlet kering ezzel kapcsolatban, alig várom hogy megvalósítsam őket.


Használt lakkok:
Eveline 8 in1
Crystal Nails G102
piCture pOlish Pirouette
Seche Vite
Born Pretty Store 23-as lemez utánzat


Hogy tetszik?