NYÁRI GIFT SWAPAmíg nem voltam blogger, mindig izgatottan figyeltem az ilyen kezdeményezéseket, amikor meg az lettem, valahogy mindig elmaradtam a jelentkezéssel. Ezért is lettem nagyon lelkes, amikor felfigyeltem rá, hogy Rami idén nyári Gift Swap-et indított. Egyből jelentkeztem és izgatottan vártam, kiket sorsol nekem a rendszer. Végül én Raminak, a Stílus és egyéb bloggerének küldtem meglepetést, engem pedig Kincső, a Kini's World vloggere ajándékozott meg. Sajnálattal olvastam, hogy a mostani esetben néhányan hoppon maradtak, ez pedig nagyon elszomorító és egyben bosszantó. Szerencsére azonban az én ajándékom ideért, lássuk is, hogy mit kaptam!


Camea Shea Butter Testvaj
Méretéből adódóan egyből ő bukkant elő a dobozból és jól meg is örültem neki, hiszen most már lesz okom rendszeresen testápolózni, így nem tudom elbliccelni. Ezt a fajta terméket még nem próbáltam, igazából még nem is figyeltem fel rá sehol, pedig mutatós a doboza. Azt el kell mondanom, hogy rákukkantva az összetevőkre enyhén felszisszentem, de ez esetben nem tud érdekelni, mert annyira fantasztikusan zseniális a hatása, hogy ez lesz az én bűnös élvezetem. Semmitől nem volt még ilyen puha és hidratált a bőröm, nem ragad, hamar beszívódik és isteni az illata.

RdeL Multivitaminos körömápoló
El sem tudtam képzelni hirtelen, hogy mi ez a mókás körömlakk, tele színes bogyókkal (már látványnak sem utolsó), amikor rájöttem, hogy ez nem körömlakk, hanem körömágybőr -és körömápoló zselé. Kincső tudhat valamit, mert folyton a kiszáradt körömágyammal küzdök, és jó lesz most kipróbálni valami mást az itthon lévők mellé. A zselét fel kell kenni, mint egy körömlakkot, a bőrre is természetesen (béna lakkozók előnyben) és kihalászni hozzá gyöngyöket, amiket pedig bele kell masszírozni a körömágybőrbe. Elég jól hidratál ahogy észrevettem, úgyhogy gyakran fogom alkalmazni, na meg látványnak sem utolsó.
Essence The Gel - Play With My Mint
Ez is telitalálat volt, ugyanis a vagonnyi körömlakkom között nem volt még mentaszínem. Igen, tudom hogy évek óta slágerszín, nekem mégis kimaradt. Szóval nagyon szép szín és meglepően jó minőségű ez az új vonal az Essence-nél, úgyhogy gyakran fogom felkenni a nyáron. A mellékelt képen elég csúnyán lakkoztam, sorry de itt csak szó szerint gyorsan kimázoltam két rétegben, hogy milyen.


Isana tejproteines tusfürdő
Végül egy utazó méretű tusfürdő is lapult a csomagban, amit már el is használtam. Nagyon szeretem nyáron az ilyen semleges illatú tusfürdőket, valahogy nagyobb tisztaságérzetet adnak a kánikulában, mint az illatos verziók. A második alkalommal jöttem rá, hogy egy az egyben Dove szappan illata van, úgyhogy aki szereti azt, az nyugodtan csapjon le az Isana termékére. Összesen három zuhanyozásra volt elég (bár én locsolom a tusfürdőt, spórolósoknak lehet ez több is) és a dobozt megőrzöm, mert utántölteni szuper lesz. Tetszett ez a termék, nem tartom kizártnak, hogy beszerzem a normál kiszerelést is.
Ezeket kaptam hát én Kincsőtől, innen is nagyon szépen köszönöm még egyszer, szuper dolgokat válogattál! :)
A többiek ajándékait megnézhetitek a lenti listán a nevekre kattintva.
Raminak pedig köszönöm a lehetőséget, remélem a negatív tapasztalatok ellenére lesz még ilyen ajándékozósdi!