BORN PRETTY STORE - KISS KISS VELVET RÚZSMég nyár elején megkerestek a Born Pretty Store-tól, hogy lenne-e kedvem tesztelni néhány terméküket, és írni róluk a blogon. Mivel egy ideje már nézegettem az oldalon a körmös kellékek mellett a sminktermékeket is, igent mondtam. Három dolgot választottam, elsőként jöjjön a rúzsról szóló teszt, mivel mostanában meg vagyok őrülve az ajakra valókért és kutatom-keresem a jó minőségű és elérhető árú rúzsokat.
A BPS oldalán elég sok rúzs és szájfény közül választhatunk, én a Mivagirl Kiss Kiss Velvet nevezetű mellett döntöttem, elsősorban azért, mert megtetszett a külseje, másodsorban pedig azért, mert a neve alapján egy matt, mégis könnyen kezelhető és viselhető termékre számítottam.

A rúzs ITT található, ha megnézitek a képet, akkor látjátok, hogy a 10. szám mellett egy szép lila szín található, ezt szerettem volna kipróbálni, mert nincs még ennyire lila rúzsom, emellett pedig nekem ezek a bogyós gyümölcsöket (aka bogyigyümi) idéző színek állnak a legjobban. Volt is meglepetés, amikor a csomagot kibontva egy újabb pirossal néztem farkasszemet. Immáron a hetedikkel a készletemben, emiatt bevallom, kissé csalódott lettem. Egy szó mint száz, a kép nagyon megtévesztő, mert hiába kaptam a 10. számú rúzst kézhez, a képen nem ez a szín van ezen a számon megjelölve. Erre mindenképp számítsatok, ha rendelni szeretnétek. A szín egyébként egy kellemes, meleg tónusú piros, némi narancsos beütéssel. 


Egy helyes kis papírdobozban érkezik, aminek a bájosan nőies grafikáját jól telibe ragasztották egy kínai írással teli matricával. A dobozon minden kínai nyelven van, így összetevőkre, vagy bármilyen plusz infóra senki ne számítson, hacsak nem Keleti nyelvek és kultúrák szakon diplomázott, esetleg szabadidejében írásjeleket memorizál.
A rúzs külseje csinos, fényes fekete műanyag, az alsó részén csajos betűkkel és szívecskékkel körítve van feltüntetve a név, viszont a kupak elég könnyen lejár, így táskába semmiképpen nem ajánlom bedobni.

A termék szagtalan és íztelen, ennek személy szerint rettentően örülök. Az állaga hihetetlenül kellemes, hozza amit a neve ígér: csak úgy siklik az ajkakon és tényleg bársonyosnak érződik felkenéskor. Mivel elég krémes textúráról van szó, ezért könnyen maszatolódik és hagy nyomot maga után mindenhol. Nyilván megfelelő felvitellel és fixálással ezen lehet javítani, én a teszt miatt direkt csak egyszerű módon használtam. Valamiért egy teljesen matt rúzst vártam, ehelyett egy félmatt finisht kaptam, amit utólag már egyáltalán nem bánok. A tartóssága fixálás nélkül nem az igazi, mint említettem könnyen elmászik, és gyorsan eltűnik az ajkakról. Viszont van egy szuper tulajdonsága is: elég erősen beszínezi az ajkakat, így ha kopik is, nem fog bután kinézni.
Leginkább a papírzsepis módszer vált be vele kapcsolatban. Mivel befogja az ajkakat, ezért 3-4 alkalommal eljátszva a rúzsozás-leitatás rituálét, a végén kapunk egy teljesen matt, hétköznap is bátran hordható színt, ami kibír néhány órát, nem fogja be a pohár szélét (ugye nem csak én vagyok ettől rosszul?) és egyenletesen kopik.

Összességében meg vagyok vele elégedve, de még jobban tetszene, ha más színben kaptam volna. Ha össze kellene hasonlítanom, akkor nagyjából egy Catrice rúzs minőségét hozza, mindenki döntse el, hogy melyik szimpatikusabb számára. A tesztben szereplő darabot ITT tudjátok megrendelni, jelenleg akciósan 4.59$ (~ 1250 Ft) az ára, akció nélkül pedig 7.89$ (~ 2150 Ft).

Kaptam egy BPS kuponkódot is, így ha fizetéskor beírjátok a lent (és az oldalsávban is) látható FEMH10 kódot, akkor 10% kedvezményt kaptok, amennyiben nem akciós terméket vásároltok.Rendeltetek már innen sminkterméket?
Ha igen, akkor tetszett?