BORN PRETTY STORE - JOJO EYEBROW POWDER 03Tartozom még két Born Pretty Store teszttel, essünk hát túl a szemöldökpor bemutatásán! A szemöldök fontos, ezt leírta már mindenki százszor - én is - éppen ezért keresem, kutatom a tartós és jó szemöldökformázókat. Az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade eddig verhetetlen számomra, azonban mint ahogy anno a tesztben is írtam, nem fél perc feldobni, így az extra rohanós napokra való verzió megtalálása még várat magára.
A címben szereplő termék két színből áll, egy nagyon világosnak tűnő barnából és egy feketéből. Itt állnék meg, és mesélném el, hogy a honlapon szereplő képek alapján színt kiválasztani képtelenség. Egyrészt mint kiderült, a képek nem színhűek, másrészt pedig az én monitorom elég hasonlónak mutatja őket, szerintem ti is így látjátok, ha megnézitek az adatlapot. Így hát kissé kelletlenül, hasracsapva bevállaltam a 03-as verziót és bíztam benne, hogy passzolni fog.

Egy papírdobozban érkezett, ez rejti a körömgyilkos, kissé gyenge műanyag tokot, ami átlátszó tetőt kapott. Valljuk be, nem ez lesz a pipereasztalom dísze, de a célnak megfelel a csomagolása. Bal oldalon a világosabb szín, jobb oldalon a fekete por csücsül, és mellékeltek hozzá egy ecsetet is, aminek a gumis oldala egy nagy kérdőjel, a szálas verzió viszont meglepően jó. Persze egy rendes ferde ecsetet nem  pipál le, de utazásnál vagy olyan szituációban, amikor nincs kéznél más, jó szolgálatot tehet.


Kipróbáltam mindhárom színt, végül arra jutottam, hogy a sima fekete nekem túl sötét, kombinálva a kettő színt túl művi lett a hatás, így maradt a világosbarna, ami a szemöldökön sokkal sötétebb, mint a pan-ben vagy épp a karra húzott mintán. Persze ez sem az igazi, ha normális fotók lennének az oldalon, lehet hogy jobban választottam volna. Szerettem volna rendes szemöldökös képeket is hozni, de sajnos nem sikerültek jól, így maradnak a színminták.


Balról jobbra: világosbarna, fekete, mix
Elég könnyen túl lehet lőni vele a célon, ezért kevés porral célszerű kezdeni és apránként kell építgetni, különben természetellenes, erős és csúf szemöldököt kapunk. Picit porol, de ez kiküszöbölhető azzal, hogy az ecsetre egyszerre csak keveset veszünk fel és leütögetjük a kézfejünkön a felesleget. Azt figyeltem meg, hogy néhány óra után egyenletesen bár, de elkezd kopni. Nem túl tartós tehát, de szerencsére kézzel elmaszatolni nem sikerült, pedig gyakran piszkálom az arcom. Viszont őszintén megmondom, hogy az izzadós nagy melegben nem mertem használni, mivel az eltávolítása nagyon könnyű - minimális micellás víznek azonnal megadja magát -, így nem akartam megkockáztatni, hogy a szemöldököm az államig csorogjon az izzadságommal egyetemben, vagy hogy épp a kezemmel kenjem el.

Napsütésben


Vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, mert annyira nem rossz termék ez, hiszen a feladatát ellátja, mégis gyakrabban nyúlok a Catrice Nude palettám legsötétebb barnájához, ha szemöldökről van szó. Talán a szín is az oka annak, hogy nem barátkoztunk össze, de ezen túllépve sem tartom kiemelkedő és kihagyhatatlan terméknek, a drogériákban nagyjából ilyen árban már kaphatóak hasonló vagy talán még jobb minőségű szemöldökformázók, és a szín sem lesz teljesen zsákbamacska, mint ez esetben.

Ha valakinek ennek ellenére megjött a kedve kipróbálni, akkor ITT lehet megrendelni 3.10 dollárért (~850Ft), és a lenti kódot használva 10% kedvezményt is adnak nem akciós termék vásárláskor.
Ti milyen szemöldökformázót használtok?
Milyen szemöldökformázót  preferáltok jobban (por, ceruza, vagy krém-gél)?