BORN PRETTY STORE - TUTU AJAKHÁMLASZTÓ GÉLUtoljára hagytam a Born Pretty Store csomagomból a legérdekesebb dolgot. Hallottatok már ajakhámlasztóról? Létezik bizony, és lelövöm a poént: nem is működik rosszul. 
Állandóan küzdök a cserepes ajkaimmal, teljesen mindegy hogy mennyit iszom, milyen idő van vagy éppen mivel kenem, a tégelyes Carmexen kívül halottnak a csók minden. Így nem csoda, hogy nagyon kíváncsi lettem, amikor megláttam a kínálatban ezt a hámlasztó gélt. 

Nem túl vonzó a külseje, a doboz kifejezetten ronda, a tubus miatt pedig inkább látszik fogkrémnek, mint ajakravalónak. Engem az ilyenek nem szoktak zavarni, amennyiben maga az adott termék működőképes, tőlem bármibe csomagolhatják. Csőrös adagolóval rendelkezik, amit nagyon díjazok, egyrészt mert nem jó beleturkálni a kozmetikumokba, másrészt pedig kiválóan lehet így adagolni. 

Maga a termék elég undi, takonyra hajaz leginkább az állaga, ráadásul apró barna darabkák találhatóak benne, olyan mintha kókuszhéj lenne összedarálva. Az illata tömény kókuszos-alkoholos, az íze pedig olyan, mintha a Malibu (tudjátok, a fincsi kókuszos rum) ízében felcserélődött volna az alkohol és a kókusz aránya. Nekem mondjuk nem zavaró, de biztos vagyok benne, hogy a többségnek az lesz. Mindenesetre jobb, ha a szájba nem jut belőle, tényleg elég erős és kesernyés. (Igen, megkóstoltam). 
Ennyi a negatívum, ugyanis ha a kinézetén, az állagán és a szagán túljutunk, akkor egy elég hatékony terméket kapunk.
A használata egyszerű: kinyomsz egy picike adagot, majd az ujjaddal elkezded beledörzsölni az enyhén bevizezett ajkaidba. Pár pillanat múlva kis cafatokkal lesz tele a szád, de semmi pánik, ez csak a sok csúnyaság a szádról. Ha már úgy érzed eleget dörzsölted, akkor vízzel lemosod és kész is. 

Ennyire ki szokott száradni a szám, még sebes is, igen.


Magam is meglepődtem, de tényleg hatékonyan dolgozik, a használata után őrölten puha lesz a szám és valóban eltávolítja a kicserepesedett részeket. Erősebb kiszáradásnál nem teljesen működik, de akkor is látható az eredmény. A hatása nálam nem tart sokáig, de már kitapasztaltam, hogy számomra napi használattal, Carmexszel kombinálva a legjobb. Azt  is megfigyeltem, hogy a kis ajakbarázdákat is finomítja, így rendszeres használat mellett szebb hatású lesz például a rúzsozásunk is, főleg ha matt finisű termékkel dolgozunk.

Nagyon megszerettem a használata során, ráadásul gazdaságos is, mivel épp csak egy borsónyi pötty kell belőle, így nagyon sokáig elég a 25 g.
Ha ti is kipróbálnátok, akkor ITT tudjátok megrendelni 3.99 dollárért (~ 1090 Ft), de ha használjátok a FEMH10 kódot, akkor 10% kedvezményt kaptok az árából.
Ki küzd még rajtam kívül száraz ajkakkal?
Meséljetek, mi vált be ellene?