PURE BY PIXIBOX 2015 SZEPTEMBERTűkön ülve vártam a szerdai napot, ugyanis fél év után megint rendeltem Pixiboxot, ezúttal a natúr vonalban utazó Pure kiadást. Sajnos az első és ezidáig egyetlen találkozásunk nem volt túlságosan fényes, de látván, hogy a márciusi után milyen hiperszuper Pixiboxok és Pixibagek láttak napvilágot, úgy döntöttem, hogy belevágok újra.Vajon  jól tettem? 

A beharangozóból tudni lehetett, hogy öt teljes kiszerelésű termék lesz a csomagban, a dobozban lapuló meglepik pedig a BOMB Cosmetics, a Himalaya Herbals, a Schüssler, az Algotherm, a Vanita és a Benecos kínálatából fognak kikerülni. 
A valóság pedig: öt teljes kiszerelés, egy utazó méret, és két minta termék! Próbáltam előzőleg tippelni, hogy mik lesznek benne; a Benecos, a Vanita és a Schüssler hozta is az elvárásaimat, a BOMB termékének kifejezetten örültem (nincs fürdőkádam), a Himalaya Herbals pedig még duplázott is nagy meglepetésemre. Az Algotherm (amit a legjobban vártam) sajnos eléggé kispórolta a bemutatkozást, de kaptunk cserébe "titkos", kedvezményes ajánlatot. 
Lássuk hát, hogy nekem mi lapult a dobozomban!

Benecos natúr duó szemhéjpúder (teljes kiszerelés) |  Fruits árnyalat

Reméltem, hogy ez lesz a csomagban, hiába tagadnám, sajnos a szemhéjpúder-függőségem már-már beteges méreteket ölt. A szín telitalálat, csodás rózsaszín-sötétlila összeállítás, de a másik kombináció (Noblesse) sem okozhatott csalódást senkinek. Szimpatikus márka, masszív csomagolás, barátságos árak.  Nagyon kíváncsi leszek, hogyan teljesít használat közben, elsőre elég pigmentáltnak tűnik. Vanita prémium szappan (teljes kiszerelés) | Körömvirágos

Nagyon szeretem a natúr szappanokat, mindig van itthon házi készítésű is (Niki barátnőmnek köszönhetően) és bolti is. Utóbbiakból szinte már minden márkát kipróbáltam, mivel sokáig csak szappannal fürödtem, ezektől ugyanis nem viszket a bőröm, ellentétben a tusfürdőkkel. A Vanita a kivétel, ugyanis hallani hallottam a márkáról, de hozzá még nem jutottam. A körömvirág az egyik kedvenc gyógynövényem ráadásul, úgyhogy nagyon szimpatikus. Ezt nekiadtam anyukámnak, de ha beválik neki, akkor benevezek a körömvirágos mellett a vörösboros verzióra is, mert nagyon érdekesen hangzik :) 

BOMB Cosmetics Pod People masszázs szelet (teljes méret) | Vanília - Pacsuli

Köszönöm, hogy gondoltak azokra is, akik tusolásra vannak kárhoztatva! Vérzett volna a szívem, ha fürdőbomba vagy fürdősüti került volna bele a BOMB-tól, de szerencsére szó sincs erről. Ennek az illata lengte be az egész dobozt, egyszerűen mámorító, i-má-dom a vaníliát, minden formában, de főleg magamra kenni. A pacsuli is hangsúlyos benne, remek párost alkotnak a vaníliával. Láthatjátok a képen, hogy egy konkrét vaníliarúd lakik a termékben, hát mennyire hihetetlenül zseniális, nem?! Még sosem használtam masszázstömböt/szeletet, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, ma este* be is vetem. (*vagyis tegnap este)Schüssler Natur Selection Nr. 8. natúr krém (teljes kiszerelés)

Nem tudom ki súgott, de tökéletesen hozzám illő krémet kaptam (a másik a Nr. 1. volt), vagyis vízhiányos, zsíros, tág pórusú bőrre ajánlják, emellett cellulitisz kezelésére is használható. Régóta ismerem a Schüssler termékeket és üdvözítő, hogy az utóbbi időben az arculatváltással egyetemben elkezdtek nyitni a tágabb közönség felé is, nem akarnak megmaradni a patikai homeopátiás, komor tubusos krém skatulyában, így egyre többen ismerhetik meg a csodás hatásukat. Ezt a számú krémet még nem használtam, de nagyon örülök neki, mivel lassan ideje lett volna az arckrém vásárlásnak.Himalaya Harbals intenzív hidratáló krém (Teljes kiszerelés)

Meglepődtem volna, ha nem kerül egy testápoló termék is a dobozba, hiszen jön a hideg, ilyenkor szüksége van a bőrünknek egy jól tápláló, hidratáló kencére. A Himalaya Herbals krémje első próba alapján jó kis sűrű darab, ami ennek ellenére nem nehezíti el a bőrt és hamar be is szívódik, úgyhogy még nekem is tetszik, aki amúgy semmit nem utál jobban a világon, mint testápolózni. Az illata is kellemes, tipikus krém illat. A márkában eddig még nem csalódtam, szerintem ebben sem fogok.Himalaya Herbals Sparkly White fogfehérítő fogkrém (utazó méret)

Elég nagyot ígér ez a fogkrém, egész pontosan azt, hogy két hét alatt visszaadja a fogaink természetes fehérségét.  Állok elébe, mert bár nem kávézom (már) és nem is dohányzom (már), azért a fogaim színét szívesen cserélném 1-2 árnyalattal fehérebbre.

 Algotherm tápláló emulzió arcra és szemkörnyék hidratáló krémgél (Minta termékek)

Ez a márkát vártam a legjobban, hiszen a Pixibox kapcsán hallottam róluk először és ígéretesnek tűnt. Láttam a honlapon, hogy nem olcsó kategória, így nem is vártam teljes kiszerelést, de bevallom, meglepett ez a csöppnyi tartalom. Az emulzió 4 ml, a szemrevaló pedig 3 ml, ennyiből nem fogok tudni nagyobb következtetéseket levonni. Kaptunk egy speciális kedvezményt is, egy négy darabból álló utazócsomagot vásárolhatunk meg akciósan, neszesszerrel. Belekontárkodva amúgy nagyon tetszenek, friss illatú, könnyű termékeknek tűnnek.

Összegzés

Nem lesz nehéz kitalálni, megvettek kilóra ezzel a dobozzal. Imádom minden darabját, és kihasználható is számomra minden, így abszolút megérte megrendelnem. Elsőre, egyelőre próba nélkül kedvencem a Schüssler krém és a BOMB masszázs szelet, de a többinek is nagyon örülök. Semmi negatívumot nem tudok mondani, az Algotherm lehetne kicsit nagyobb, de a többi kincs bőven kárpótol miatta, és a kedvezmény is csábító. Jövő hónapban Pixibox szülinapi kiadás lesz, most már egészen biztosan ott fogok ülni a gép előtt, hogy lecsapjak arra is. 

Végezetül tolmácsolnám Chili (főállásban házi kedvenc, mellékállásban a blog minőségellenőrzését végzi) üzenetét, amelyben háláját fejezi ki a Pixi csapatának azért, hogy a cicákra is gondoltak ezzel a mókás, zizegő papírforgáccsal és a standard cicaméretű dobozzal!
Ti rendeltetek?
Mi a kedvencetek a dobozból?