REALASH TAPASZTALATOK | A KEZDETRengeteg blogon olvastam már a REALASH szempilla kondicionálóról és egyik-másik helyen bizony megdöbbentően szép eredmények születtek a három hónap alatt. Született szkeptikusként azonban szeretem magam megtapasztalni az ilyen csoda dolgokat, így érthető módon nagyon örültem, amikor felajánlották a REALASH-től, hogy kipróbálhatom a terméket.A megérkezése után konstatáltam, hogy itt bizony változások történtek, legalábbis ami a külsőségeket illeti. A régi fekete-ezüst csomagolás helyett fehér-világoskékben pompázik a doboz és a tubus is, halkan mondom, hogy nekem ez jobban is tetszik. Tüzetesebb tanulmányozás után az is kiderült, hogy az összetételen is változtattak, ugyanis van ami kikerült, kerültek bele új összetevők és a sorrend is cserélődött.

 Új INCI:
Víz, Propándiol, Panthenol, Glicerin, Biotinoyl tripeptid-1, Orvosi Kálmos Gyökérkivonat, Akrilátok/C10-30 Alkil-akrilát térhálós polimert, Calendula officinalis virágkivonat, Dechloro Dihidroxi Fluor, Ethylcloprostenolamide, Dinátrium EDTA, Ethylhexylglycerin, Mezei zsurló levél kivonat, Hidrolizált selyem, Linum usitatissimum magkivonat, Phenoxyethanol, Propilén-Glikol, Serenoa Serrulata Gyümölcs Kivonat, Nátrium-Hialuronát, Nátrium-Hidroxid.
Forrás: realash.hu  
Régi INCI:
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) ,Panthenol v  0 0 ,Collagen h Elastin Hydrolyzed Silk Protein Hyaluronic Acid h ,Mangifera Indica (Mango) Extract ,Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract ,Serenoa Serrulata Fruit Extract Dechloro-Dihydroxy-Difluoro-Ethylcloprostenolamide Punica Granatum (Pomegranate) Extract a  , Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract ,Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract ,Equisetum Arvense (Horsetail) Extract eo Linum Usitatissimum (Flax) Seed Extract a I i Acorus Calamus (Sweet Flag) Root Extract  , Biotinoyl Tripeptide-1   
Forrás: kremmania.hu

Kíváncsian várom, hogy ez az új összetétel ugyanolyan hatékony-e mint a régi. A honlap ígérete szerint a szempillák dúsabbak, hosszabbak, rugalmasabbak és erősebbek lesznek a kondicionáló használatával. Már 30 nap után 83 százalékkal hosszabb és 79 százalékkal dúsabb szempillákat kaphatunk, ha rendszeresen használjuk a szérumot, amelyet minden este a szempillatőre kell felvinni a kis ecset segítségével.

Eléggé bajban leszek, ha ez a 83% bejön, ugyanis akkor kis túlzással a szemöldökömet fogja simogatni a szempillám, mert ha valamivel, hát a hosszával abszolút semmi bajom nincs, sőt. Szemüvegben létezni elég kényelmetlen dolog számomra, hiszen ha kifestem a szempillámat, az szinte keresztüldöfi az üveget. Minek akkor nekem ez a cucc, teszitek fel a kérdést magatokban, ugye? Nos a hossza rendben van, de a mennyiségével nem vagyok elégedett, sokkal jobban örülnék, ha festék nélkül is hangsúlyosabbak lennének a pilláim, emellett ki nem állhatom hogy szinte egyenesen, előre nőnek. Tehát amit én várok ettől a terméktől, az az, hogy a pilláimat dúsabbá és íveltebbé tegye.Elkészítettem a kiindulási fotókat, ezeket fogom bővíteni először az egy hónapos, majd a három hónapos használat eredményeivel. Úgy döntöttem, hogy nem csak a csupasz pilláimat hasonlítom össze, hanem a kifestetteket is, hogy az eredmények még jobban láthatóak legyenek. A kifestett pilláimon egy réteg szempillaspirált használtam.


Innen indulunk tehát, tegnap este már elkezdtem a használatát és nem túlzok, ha azt mondom, hogy én leszek a legkíváncsibb az eredményekre. Egy tubus egyébként 4-5 hónapra elegendő, amit el is hiszek mert nagyon kevés termék elég a két szempillatőre, ráadásul tényleg nagyon könnyen fel lehet applikálni, ha a csikizést nem vesszük hozzá.
Egy hónap múlva jövök az update poszttal és a fotókkal!

Ti próbáltátok már a REALASH-t?
Elégedettek vagytok a pilláitokkal?