KESERŰ TEJESKÁVÉ | GOLDEN ROSE WOW! NAIL COLOR 11A cím egy kissé költői, de tökéletesen visszaadja a benyomásomat a bejegyzésben bemutatott lakkról. Amióta csak megjelentek a Golden Rose kicsi kiszerelésű körömlakkjai, azóta ácsingózom utánuk, de valahogy mindig elmaradt a nagy találkozás. A legutóbbi rendelésemkor azonban nem felejtettem el beledobni egy szimpatikus árnyalatot a virtuális kosaramba, mert mindenképpen kellett egy nude lakk, ez pedig pontosan olyannak tűnt a képen, amilyenre mindig is vágytam.


A kiszerelés aprócska, mindössze 6 ml, ami csak első pillantásra tűnik kevésnek, de ép ésszel belegondolva tökéletes mennyiség arra, hogy elhasználjunk egy üveg lakkot, ne csak álljon a többi 120 mellett a sorára várva. Vagy éppenséggel könnyebb szívvel szerezhetünk így be olyan árnyalatokat is, amiket amúgy nem vennénk meg, de mégis jól jönne, mert éppen divatszín/kilépnénk a komfortzónánkból/kell egy manikűrhöz és a többi. Az ára csak hab a tortán, ugyanis 330 forintért lehet megvásárolni őket. 

A Golden Rose lakkoknak sajnos nincsen fantázianevük, így csak egy számot tudok mondani, ez a 11. számú szín és a honlapon lévő kép alapján egy bézses, kissé hidegebb, rózsás beütésű nude-ra számítottam. Élőben azonban ez egy tökéletes tejeskávészín. Az a a fajta, amikor a tej és a kávé fele-fele arányban kerül a csészébe. Viszont trükkös, mert nagyon világosban nézve bizonyos szögből már-már rózsaszínbe hajlik.
A lakk üvege aprócska, de minden fontos infót rányomtattak a hátán lévő matricára. Az ecsete nagyon jó, ugyanis egy rendes méretű körömlakkecset került az üvegbe, csak a nyele szokatlanul rövid, de ezt kb. a második körömnél megszokja az ember.
Az első réteg nagyjából semmit nem fed, teljesen átlátszik a körömvég és a köröm apró (vagy nem apró) hibáit ordítóan kiemeli. A második réteg már hoz némi javulást, de egy kis fény felé tartva még mindig átlátszanak a körömvégek. Akit ez nem zavar, az itt abba is hagyhatja, én azonban nem vagyok a sheer lakkozás híve, így  a harmadik réteg után voltam csak elégedett. 
Az állaga az ízlésemnek már egy kissé sűrű, ez főleg a harmadik rétegnél okozott gondot, de meg kell hagyni, hogy ahhoz képest jól terül és a lakkozás közben vétett hibákat is szépen lehet javítani vele. 
Az ecsete egy álom, a képeken frissen, a felkenés után látjátok és semmit, de az ég világon semmit nem takarítottam rajta és körülötte. Tökéletesen lehet vele a körömágy ívénél festeni, és sehol nem szaladtam ki vele (ez mondjuk a lakknak is köszönhető). Aki hozzám hasonlóan még a könyökét is össze szokta lakkozni, az bizonyára átérzi, hogy miért vagyok ennyire oda ettől a ténytől.
Sajnos ez a három réteg a száradásnál nem remekelt, ugyanis még másfél órával a felkenés után is sikerült belekarcolnom, úgyhogy az esti manikűrt felejtsük is el vele, különben garantált a reggeli idegbaj. Kevesebb réteggel lehetséges, hogy gyorsabban szárad, bevallom ezt nem próbáltam, mert a hétköznapokban úgyis gyorsszárító fedőlakkal létezem, így nem kell lemondanom a teljes fedésről a száradásért cserébe.Szép fényes krém finisht kaptam, ami nem buborékosodott és nem is lett csíkos a száradást követően. A tartósságról továbbra sem szeretnék írni egy lakk esetében sem, mert ez függ a köröm állapotától, a napi tevékenységektől, a fedő-és alaplakk használatától vagy éppen nem használatától, szóval hiába írnám én, hogy kitartott 5 napig (csak mondtam valamit), ha másnak lekopik a második napon, mert ledobja a körme vagy éppen fordítva, esélyt sem ad neki valaki, mert én éppen nagytakarítottam vele és hipp-hopp lepattogott.

Nagyon tetszik a színe és a végeredmény gyönyörű lesz, végre egy lakk, amit javítás nélkül is szépen fel tudok kenni! Mégis kicsit keserű a szám íze a lassú száradás, a gyenge fedés miatti három réteg és a kissé sűrű állag miatt, mondjuk ez utóbbi nem feltétlenül akkora baj.

Ezért az árért aki teheti, annak mindenképpen megéri beszerezni a Golden Rose Wow! lakkokból néhányat, mert a drogériás vonalból néhány társát simán veri, és nagyon szép színekben kaphatóak. Én boldog vagyok ezzel a gyönyörű őszi-téli nude árnyalattal, alap-és fedőlakkal egy szavam sem lehet rá. Ha valaki nem használ ilyeneket, annak lehet, hogy nem lesz mindig felhőtlen az öröme.
A bejegyzésben szereplő lakkot  ITT vehetitek meg online, illetve személyesen a Nailland-nél.

u.i: Ennyit arról, hogy rövidebb posztokat írok :D


Próbáltátok már a Golden Rose Wow! lakkokat?