REALASH TAPASZTALATOK | ELSŐ HÓNAP


Szó szerint egy szempillantás alatt eltelt az első hónap, amit a Realash használatával töltöttem, és annak ellenére, hogy még csak az elején tartok a kezelésnek, megdöbbentő eredményeket produkált a termék. Titkon reméltem, hogy fog hozni valami eredményt ez a szempillakondicionáló, de azért a lentiekre közel sem számítottam. 

Miután kézhez kaptam a csomagomat, azonnal elkezdtem használni és szokásomtól eltérően egyetlen estét sem blicceltem el. A Ralash-t napi egyszer, este kell felvinni a felső szempillák tövébe, ezen kívül semmi más dolgunk nincsen. A folyadék megfelelő állagú; se nem túl híg, se nem túl sűrű, tökéletesen lehet eloszlatni a szemhéjon. Az ecsete egy szemhéjtuséra emlékeztet, remekül használható. A szememet nem irritálta ezidáig, pedig néhányszor sikeresen beledörzsöltem véletlenül. Néhány alkalommal azonban feltűnt, hogy a bal szemhéjamon a bőr kevésbé tolerálja a készítményt, ugyanis olykor enyhén viszketett, kipirosodott és ki is szárad egy picit. Végül rájöttem, hogy az lehetett a baj, hogy túlságosan is sok készítményt vittem fel a belső szemzugban lévő szempillákhoz, így azóta oda nem teszek belőle és a probléma is  megszűnt. Jóval kevesebb pillám hullik ki amióta használom.

Nagyjából két heti használat után vettem észre, hogy apró bébiszempilláim nőttek a külső résznél. Ennek nagyon megörültem, hiszen ahogy az előző posztban is írtam, én inkább dúsítást és ívelést szeretnék elérni a Realash használatával. Nem sokkal ezután feltűnt, hogy a tükörben nézve a szempillasorom sokkal hangsúlyosabb, sötétebb, mint eddig. Ezután már napi szinten figyeltem a történéseket és örömmel konstatáltam, hogy mennyi új pilla lát napvilágot a szememen. 

Nagyon izgatott voltam, amikor elkészítettem az októberi fotókat, mert reméltem, hogy a képek is át tudják adni a változásokat. Nos, ez nem sikerült annyira jól, de azért remélhetőleg ti is láttok némi dúsulást és növekedést. Élőben sokkal hangsúlyosabb a változás, végre spirál nélkül is látszanak a szempilláim!

Az első összeállításon festék nélkül láthatjátok a pilláimat. Ezen sajnos első ránézésre nem sok minden látszik, azonban ha tüzetesebben megnézitek, akkor látjátok, hogy a pilláim jóval dúsabbak lettek az előző hónaphoz képest. Hosszabbodás nem igazán érzékelhető, de ezen nem lepődtem meg, mert tudtam, hogy a hosszabbítást úgyis a kifestett állapot mutatja meg. 
A szempillaspirállal jött csak az igaz hűha-érzés, hiszen mint előzőleg írtam, nekem eddig sem volt gondom a pilláim hosszával, sokan kérdezték eddig is, hogy műszempillám van-e. A Realash azonban még ezt is tudta fokozni, szinte már zavarba ejtően  hosszúak lettek. A képen most is, mint múlt hónapban egy réteg szempillaspirált használtam, ugyanazt természetesen. Látható tehát, hogy mind hosszra, mind sűrűségre történtek pozitív változások. Sajnos az új pillák elég kuszák, nem igazán tudják még, hogy merre és hogyan álljanak, így egy kicsit káoszos a helyzet, de igyekszem velük megbirkózni. Ívesség még nem látható, de reményeim szerint az új pillák már szépen fognak nőni és a következő posztban már hosszú, dús és göndör pillákat mutathatok nektek. 
Decemberben jövök a folytatással, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit képes még kihozni a Realash a pilláimból.

Az előző bejegyzést ITT olvashatjátok.


Mit gondoltok a fenti változásokról?
Ti kipróbálnátok a Realash-t?