KARÁCSONYI TEMATIKUS AJÁNDÉKCSOMAGOK I.| TEAMÁNIA


Reménykedem, hogy a dátumra való tekintettel már a fővesztés terhe nélkül írhatok a karácsonyról, hiszen ha nem szeretnénk kapkodni az utolsó percben, akkor már most érdemes elkezdeni az ajándékok beszerzését. Ez a poszt még tavalyról maradt meg félkészen a piszkozatokban, mert túl későn álltam neki a megírásának és így már nem láttam értelmét kitenni. Most, egy évvel később egy kicsit aktualizálva, felfrissítve vele indítom útjára a karácsonyi sorozatot, hogy együtt készüljünk az ünnepekre. 

Én az a típusú ajándékozó vagyok, aki jobban szeret több (esetenként kisebb) dolgot ajándékozni, mint egyetlen tárggyal meglepni az illetékest. Gyakran egy gondolat köré építem fel a koncepciót, innen jött az ötlet is, hogy összeválogatok olyan tárgyakat, amikből tematikus ajándékcsomagok készíthetőek. Első körben a tea szerelmeseinek kedvezünk (van ember, aki nem szeret teázni? Szerintem nincs), és az a szuper ebben a dologban, hogy akár lapos a pénztárcánk, akár tömött, ebből szemezgetve könnyen összeállíthatunk egy szép, praktikus, de mégsem klisé csomagot. (A lenti dolgokat olcsóbb verzióban is bárhol megvásárolhatjuk, most csak összegyűjtöttem a nekem tetsző dolgokat, amiket szívesen adnék és kapnék is).

ui.: Igen, tudom, hogy  tavaly elleneztem a bögrét, mint karácsonyi ajándékot, de ilyen koncepcióban semmi bajom nincsen vele, ellentétben a "nesze, itt egy random ronda bögre, benne egy szaloncukor, mert nem volt más ötletem és muszáj volt venni valamit" típusú megmozdulásokkal.Ti szoktatok ilyen összeállításokat készíteni?
Már tudjátok, hogy idén mit ajándékoztok a szeretteiteknek?