TÜNDÉR A FÜRDŐKÁDBAN | LUSH SNOW FAIRY TUSFÜRDŐ & MAGIC WAND HABFÜRDŐ


Be kell vallanom, hogy egészen mostanáig Lush-szűz voltam. Mondjuk vidékről ez nem olyan nehéz, hiszen esélyem sincs, hogy a boltból kiáramló illatok elcsábítsanak, na meg annyira nem is éreztem hiányát a dolognak. Aztán történt egy kis baleset, aminek következtében fürdőkádra cseréltük a zuhanykabint és ezen felbuzdulva (hiszen be kell pótolni nyolc évet!), rendeltem egy csomó fürdőcuccot. A Lush-t semmiképpen sem szerettem volna kihagyni, hiszen már nem is számolom, hogy a Snow Fairy tusfürdőről hány szívfájdító ajánlót olvastam az utóbbi 1-2 évben, mégsem jutottam el a rendelésig. Óvatos duhajként most csak egy varázspálcának álcázott csillámos habfürdőt tettem a kosaramba mellé, mert kíváncsi voltam, vajon ez a Lush őrület engem is magával ránt-e.Ez a rózsaszín, lila csillámokkal megbolondított tusfürdő a Lush téli, limitált kiadású termékeinek tagja, ami szerencsére minden évben visszaköszön a polcokról. Személy szerint semmi télit, semmi karácsonyit nem érzek ki az illatából, egyszerűen csak egy tömény, édes rágógumiillat. Amit abszolút nem bánok egyébként, mert míg a parfümökben ki nem állhatom az ilyen illatokat, addig tusfürdőkben, samponokban bátran jöhet! Lila csillámokkal van teletömve a tubus, de használat során egyáltalán nem érzékeltem, hogy ezek a bőrömön maradtak volna, úgyhogy akit ez tartana vissza, annak nem kell aggódni, nem csillámpóniként szállunk ki a zuhany alól!Nem habzik veszettül, legalábbis a megszokott, drogériás tusfürdőkhöz hasonlítva, így én inkább fürdőpamaccsal használnám - ha volna. Haloványan emlékeztet a natúr szappanokra a használata, mert törölközés után kicsit csikorgós marad a bőr, mintha kiszárította volna, azonban erről szó sincs: végre nem viszkettem fürdés után és finom puha maradt a bőröm az utálatos testápolózás nélkül is! Az illata nem tartós, maximum 1 órán át éreztem magamon. A 250 ml-es kiszerelést vettem meg, ami elég gazdaságosnak tűnik így jó pár használat után, pedig mint tudjátok, én őrülten pazarló módon használom a tusfürdőket.

Valószínűleg újraveszem majd jövőre, de a Snow Fairy-ből egyelőre elég ez az egy tubus, ugyanis a mintába kapott Lord of Misrule tusfürdő illata úgy elvette a józan eszem, hogy őt fogom megvenni legközelebb.
  Komolyan, ki tudna ellenállni egy csillámos varázspálcának, amivel csak suhintasz néhányat a fürdővizedbe, és az azonnal babarózsaszínné, csillogóssá és illatossá válik? Hát biztos van, aki ellenállna, de az nem én vagyok. A Lush szerint legalább tíz alkalomra elegendő ez a pálca, nyilván ez a suhintás mennyiségétől is függ, én olyan 6-7 alkalommal szántok végig a vele a kád vizében, még zubogó csap alatt. Gyönyörű rózsaszín lesz tőle a víz és az első alkalommal milliónyi csillám úszkált benne, ezek mennyisége minden alkalommal kicsit csökken. Habtengert nem tudtam varázsolni vele, csak minimális hab képződik - legalábbis ennyi suhintással. Az illata egy az egyben olyan, mint a Snow Fairy tusfürdőnek, úgyhogy remek kiegészítői egymásnak. Egy helyes kis masni, és egy csengettyű is helyet kapott a pálcán, hogy teljes legyen az élmény. Némi negatívum, hogy a nehéz anyagot tartó pálca elég gyenge és vékony, emiatt folyton rettegek, hogy mikor törik ketté varázslás közben.Mivel régen kádfürdőztem utoljára, csak egy sebtében vásárolt drogériás saját márkás habfürdővel tudtam összehasonlítani a Magic Wand-ot. Míg előbbinél csak a habzást tudtam díjazni (borzasztó illatot vettem), addig a Lush varázspálcájánál egyből feltűnt, hogy mennyire krémes, bársonyos lett tőle a víz. A csillámok érdekes módon inkább a kád aljára ültek le, a tusfürdőhöz hasonlóan nem érzékeltem, hogy megragadtak volna a bőrömön. Meglepően jól hidratál, egyáltalán nem szárít és sokáig érezni az illatát (a bőrön és a fürdőben is). Nagyon kellemes, különleges élmény ezzel fürödni, én személy szerint nem is fogom mindennapos fürdésre vesztegetni a maradékot, inkább az igazán lazítós, elmélyedős alkalmakra tartogatom.


Benyomások a Lush-ról

A rendelésemet villámgyorsan kézhez kaptam, alaposan becsomagolva. Nagyon tetszik, hogy a terméken apró infókat osztanak meg velünk, például tudom, hogy az én tusfürdőmet Dudo készítette - akárki is légy, köszi! -, kapunk tippeket, hogy mivel és hogyan használjuk a terméket, emellett szimpatikus a környezettudatosság és az állatvédelem, amik egyébként a Lush alapfilozófiájához tartoznak. A rendelésem mellé kaptam még két prospektust, ezekben bővebben olvashattam a Lush-ról és a termékeikről, emellett a választott mintám mellé csempésztek még egy plusz kézkrém mintát is. Apróságok ezek, de egy kis figyelmesség nagyon sokat számít, és a Lush bizony figyelmes. Ahogy az Instagramon már írtam: I think this is the beginning of a beautiful friendship.


Ti szeretitek a Lush-t?
Használtátok már valamelyik terméket a fentiek közül?