LUSH - LORD OF MISRULE TUSFÜRDŐ ÉS FÜRDŐBOMBAMa elkezdődött a nagy karácsonyi leárazás a Lush-nál, és ahogy láttam elég gyorsan fogynak a dolgok, úgyhogy sebtében megmutatom az én eddigi (sajnos limitált) kedvencemet a márkától, amiből gyorsan fel is tankoltam, ha siettek még nektek is marad!
A Lord of Misrule tusfürdővel találkoztam először egy piciny minta formájában, és az első gondolatom az volt, hogy ez bizony büdös. Amiatt lehetett, hogy a Snow Fairy után közvetlenül illatoltam meg, és hát mit kerteljek, elég nagy a kontraszt a két illatvilág között. Aztán kipróbáltam és teljesen magával ragadott a misztikus, sejtelmes, fűszeres illata, olyannyira, hogy meg voltam őrülve érte. 

A pacsuli és a feketebors adja az alapot az illatnak, amelybe még további gyógynövények is helyet kaptak. Tényleg rettentően érdekes és egyedi élmény ez a tusfürdő, amit egyébként simán uniszexnek tartok, hiszen pasikon is el tudom képzelni, sőt! Nagyon szexi lehet egy pasi bőrének illatával keveredve, hiszen míg egy nőn (rajtam is) ez az illat kissé maszkulinnak hat, addig egy pasin ez pont fordítva lehet, és ez adja a pikantériáját az egésznek. A színe teszi fel az i-re a pontot, ugyanis ilyen bizarr zöld tusfürdővel én még életemben nem találkoztam! Mondjuk személy szerint imádom az ilyen őrült dolgokat, nekem simán el lehet adni egy fura színnel is egy terméket, ha valamiért magával ragad. 

Az állaga elég híg, szinte már folyós, viszont ennek ellenére -nem tudom hogy csinálja - de kiadós is, pedig nem is igazán habzik. Abszolút szerelem, ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer próbálja ki!  A Lord of Misrule ha jól tudom, akkor Halloween-re készült kiadás, tehát október-novembertől lehet kapni minden évben a karácsony utáni akcióig bezárólag.


A fürdőbombát sokáig csak rakosgattam, mert bevallom, hogy sajnáltam elhasználni, végül a poszt miatt ma belecsobbantam. Utána azonnal rendeltem is utánpótlást, ebből gondolhatjátok, hogy el vagyok ájulva. Elég kevés tapasztalatom van fürdőbomba fronton, de azok közül, amelyeket eddig kipróbáltam, a Lush terméke viszi el a pálmát, egyszerűen szájtátva bámultam, hogy mit művel a vízbe dobva. Varázslat! Már értem a névadás okát, igazi zűrzavar keletkezik a kádban, ha belekerül, de eszméletlen gyönyörű! Szinte azonnal pezseg, viszont nagyon sokáig csinálja a show-t, ez alatt pedig számtalanszor változtatja a színét. A zöld kezdésből lesz egy csodás szivárványos zűrzavar, ami végül egy vörös színű vízben teljesedik ki.Imádom ezt a bizarr színt, nekem teljesen olyan élmény volt, mintha egy kád vérben fürdenék (vagy kevésbé fura beállítottságúak vörösbornak is vizuálhatják, csak én vagyok ilyen beteg). Az illata az egész lakást betöltötte, és a bőrömön is szépen megmaradt. A vizet selymessé és finommá tette, abszolút nem szárította ki a bőröm fürdés után és nem is viszkettem, ez egyébként a tusfürdőre is igaz. Ráadásul óriási mennyiség,  hiszen 200 g egy ilyen bomba, féláron szinte ajándék!

A termékeket megrendelhetitek a Lush honlapján 50% kedvezménnyel ITT, de siessetek, mert gyorsan fogynak a dolgok! Ha pedig lemaradnátok, akkor jövőre mindenképpen tegyetek velük egy próbát, nem fogjátok megbánni!

Ajánlom még a Magic Wand-et és a Santa's Ajakradírt is az akciós termékek közül, mindegyiket imádom!