MATERIAL GIRL | HIGH-END KÍVÁNSÁGLISTA

Az év ezen szakában mindig kedvet kapok a kívánságlisták írásához, hiszen mikor is lehetne jobban elálmodozni vágyaink tárgyairól, mintsem karácsony közeledtével? Ezúttal egy drágább - úgymond high-end - termékeket felvonultató írást hoztam, hiszen melyik nő ne álmodozna néha egy csipet luxusról? Nos, én nem csak egy csipetről álmodozom sajnos, hanem az évek során tekintélyes lista gyűlt össze a fejemben ezekről a szépségekről. Annak ellenére, hogy szép nagy készletet gyűjtögettem össze smink - és szépségápolás témakörben, és mindig igyekszem a jó minőségű, de megfizethető alternatívákat keresni, nagyon vágyom arra, hogy legyen egy (vagy kettő, vagy három, vagy...) olyan kencefice a birtokomban, aminek az árára gondolva sanda mosollyal elpirulhatnék, és minden alkalommal euforikus boldogsággal vehetném a kezembe. Ezekből mutatok most egy csokorral.

GUERLAIN MÉTEORITES púdergyöngyök Az egyik legikonikusabb darab a listáról, hiszen lassan harminc éve - velem egyidős!- dobta piacra a francia márka a csinos színes gyöngyöcskékkel teli dobozkát, ami pusztán csak a külsejével kiérdemelné a pipereasztal királynője címet, és még a belbecsről nem is beszéltünk! Istentelen ideje vágyom rá, nagyon remélem, hogy egyszer az én asztalomat és arcomat is díszítheti ez a csoda.
SHU UEMURA szempillagöndörítő Tudom, tudom, ez már végképp úri huncutság, hiszen mivel tudhat többet egy nyolcezer forintos göndörítő egy sima drogériásnál? A józan eszem nekem is ezt mantrázza, azonban mégsem tudom kiverni a fejemből a japán sminkmester mindenki által imádott és istenített göndörítőjét.
ESTÉE LAUDER Double Wear alapozó Annyi csalódáson és ablakon kidobott pénzen vagyok túl alapozótémában, így érthető, hogy már nagyon szeretném megtalálni azt a terméket, ami teljesíti az összes elvárásomat és egy kicsi photoshop-illúziót varázsol a bőrömre. Őt már próbáltam drogériában és el voltam ájulva tőle  de sajnos akkoriban nem volt rá keret, így valószínű, hogy a listáról ő lesz majd az első, amit beszerzek a közeljövőben.
YVES SAINT LAURENT Touche Éclat Szintén egy klasszikus a listámról, ez pedig nem más, mint a gyakori vitákat kiváltó Touche Éclat. A mai napig nem tudnak dűlőre jutni azzal kapcsolatban, hogy ez korrektor vagy highlighter-e igazából. Eredetileg korrektor lenne, én személy szerint szeretem inkább highlighternek tekinteni, hiszen korrektorként nem erős a fedése (számomra legalábbis biztosan kevés), ellenben csodásan kiemeli amit ki kell emelni, szinte életre kelti az arcot.
CHANEL Reverie Parisienne Rouge Allure Velvet Méghozzá a La Romanesque színben rabolta el a szívem. Nem tudom, hogy kell-e ezt magyarázni, egyszerűen minden lánynak és nőnek alanyi jogon járna egy Chanel rúzs és pont.
CHARLOTTE TILBURY Charlotte's Magic Cream Charlotte Tilbury óriási nagy kedvencem, Lisa Eldridge mellett ő az egyetlen, akinek minden szavát iszom smink témában. Természetesen az egész sminkkollekcióját hazahoznám ha tehetném, de csak egyet választhattam most és a Magic Cream mellett döntöttem, mert annyira szeretném tudni, hogy valóban olyan csodálatosan fantasztikus-e, mint ahogy mondják róla. CT minden sminkelés előtt ezt keni a modellek arcára, és állítólag csuda jó dolgokkal van teletömve.
NARS Deep Troath pirosító Először is nagyon csípem a Nars pajzán humorát, így elnevezni egy pirosítót, te jó ég, imádom, amióta csak először meghallottam. Természetesen a színe is nagy szerelem. Persze tudom, hogy az Orgasm mindenki alfája és omegája, de nekem ő nem passzolna a bőrszínemhez, a Deep Troath viszont azt hiszem csodás lenne. Van olyan termék, amire nagyon vágytok, de az ára miatt még nem szántátok rá magatokat a megvételére?