BLOG KARÁCSONY 2015


A Blogkarácsony már tavaly is nagyon szimpatikus volt, mégis lemaradtam, pedig szeretem az olyan kezdeményezéseket, ahol egy kicsit összetarthatnak, megismerhetik egymást a bloggerek. Idén - habár az utolsó pillanatban - de csatlakoztam az Iluss által kitalált ajándékozósdihoz, remélve, hogy sikerül szuper dolgokat adni és kapni, annak ellenére, hogy kvázi idegeneket kell boldoggá tenni, csak a blogjukra és a saját fantáziánkra hagyatkozva.
Én Adélt, az Adél lakkvilága bloggerét ajándékoztam meg, akivel nem volt annyira nehéz dolgom, hiszen olvasom a blogját és követem is Instán, tehát nagyjából volt elképzelésem arról, hogy minek örülne. Hogy mit kapott, azt megnézhetitek nála.
Engem Szilvi, a K-öröm blog tulajdonosa lepett meg egy igazán örömteli csomaggal, és azt kell mondanom, hogy nagyon eltalált mindent.
De lássuk is mit kaptam!

Moyra Gel Look & Moyra Peach Collection Két Moyra lakk került a csomagomba, az egyik az Ann Marie árnyalat, ami az egyik kedvenc rózsaszínem, és nagyon figyelmes volt Szilvitől, hogy névre szóló lakkal lepett meg. A másik a Madison nevű barackos-narancsos szín, amiről tudni kell, hogy az egyetlen lakk volt ebből a kollekcióból, ami tetszett, szóval nem tudom hogy csinálta, de sikerült eltalálnia. A kettő együtt pedig fantasztikusan jól néz ki!
Zöld köves gyűrű Nagyon tetszik, főleg mert gyűrűből siralmasan kevés áll rendelkezésemre, és ez a típus amúgy is mindig az egyik kedvencem volt. 
Szarvasos dísz Imádom az ilyen szarvasos-norvég mintás/skandináv stílusú dolgokat, ezzel is nagyon betalált.
Balea Q10 maszk Használtam már (írtam is róla), szerettem is. Télen mindig jól jön egy ilyen.
Alverde narancsos vaníliás fürdősó Még egy termék amivel pancsolhatok! :D 
Körömmatricák Na ilyennel még soha nem volt dolgom, gondolkodtam rajta már, de a megvételére nem szántam rá magam sosem. Most lesz alkalmam kipróbálni.
Párizsos jegyzetlapok Ez mennyire cuki már? :) A jövő évtől szeretnék gyűrűs kalendáriumra váltani, és ezek nagyon fel fogják dobni a belső részét.

Én nagyon örülök mindennek, látszik, hogy Szilvi igyekezett maximálisan személyre szabni az ajándékokat. Köszönöm neked itt is, nagy örömet okoztál! Ilussnak pedig köszönjük a szervezést, ha jövőre is lesz Blog Karácsony, akkor én biztosan részt fogok venni.
A többiek meglepetéseit a lenti nevekre kattintva tudjátok megnézni.