REAL TECHNIQUES DELUXE GIFT SET - ELSŐ BENYOMÁSOK


November végén az iHerb-re keveredtem és megakadt a szemem az aktuális Real Techniques akción, ami arról szólt, hogy bármely RT termék vásárlása esetén fél áron kapjuk meg a limitált kiadású Deluxe Gift Set-et. Már egy ideje terveztem a Core Collection beszerzését, de mindig csak halogattam és halogattam, így nem csoda, hogy ezt az akciót efféle égi jelnek tulajdonítottam, és gyorsan meg is rendeltem őket, még mielőtt meggondolhattam volna magam. Karácsony előtt meg is érkeztek, úgyhogy ezt kaptam magamtól ajándékba és most megmutatom nektek is a limitált Deluxe Gift Set-et, hátha valaki kedvet kap hozzá, hiszen most megint szuper áron lehet megrendelni és remek ajándék lehet saját magunknak vagy éppen egy szépség-mániás barátnőnek.
Az ecsetek mellé kapunk egy nagyon csini fehér clutch-ot is, amibe tökéletesen elférnek az ecsetek - bár nem hiszem, hogy én ebben fogom tárolni, maximum utazásnál nem kell majd gondolkodnom, hogy miben szállítom őket. Egyébként remek ötlet volt egy ilyet is mellékelni, mert így valahogy sokkal ünnepibb, valóban luxushatást kelt a szett, és nincs nő, akinek ne akadna meg a szeme a dobozán.

Öt darab ecset tartozik a készletbe, amiből kettő exkluzív, tehát csak ebben a kiadásban található meg. Lényeges különbség a többi Real Techniques ecsettel szemben, hogy a Deluxe Gift Set-ben található darabok nyele nem a szokásos mattabb anyaggal van bevonva, hanem fényes. Nem olyan fancy ugyan, mint a Bold Metals Collection tagjai, de azért ezek is elég szemrevalóak; nekem jobban is tetszenek, mint az eredeti kivitelezés, annak ellenére is, hogy szörnyen hamar össze lehet tapizni őket. A szőrük a szokásos kifogástalan RT minőség, nem sok különbséget érzek a többi ecsethez képest, tehát sem nem puhábbak, sem nem durvábbak.Real Techniques Multi-Task Brush Nagyon régóta vágytam már erre az ecsetre (a Travel Essentials szettben is megtalálható), mert ódákat zengenek róla és a nevéhez hűen valóban mindenre jó, hiszen a púdert, a pirosítót és a bronzosítót is gond nélkül és fantasztikusan fel lehet vele vinni. Közepesen nagy fejű, tömött ecset, és jól működik krémes termékekkel is, bár így még nem próbáltam, de a lenti videó tanúsága szerint kétség sem férhet hozzá.

Real Techniques Tapered Foundation Brush (exclusive) Klasszikus lapos alapozóecset, nem ez a fajta a kedvencem, de ez az ecset meglepően jól működik. Eszméletlenül tömött és nagyon rugalmasak a szálai, emellett jó széles is, így ezzel még egy gyakorlatlanabb sminkelő is csíkmentesen le tudja alapozni az arcát, bár tény, hogy nem egyperces művelet. Nem fogom mindig használni, de jó, hogy van végre egy használható ilyen is a készletemben.

Real Techniques Angled Highlighter Brush (exclusive) A kedvencem mind közül ez a ferdén vágott highlighter ecset. Nem voltam vele tisztában, hogy mennyire hiányzik egy ilyen a készletemből, de most már tudom! Szuperül lehet vele felvinni a highlightert a szokásos pontokra, emellett a szem alá is remekül illik, szóval én szem alatti púderezéshez is használni fogom.
Real Techniques Base Shadow Brush Szemhéjpúderecset, amivel a púder felvitelét, és a satírozást is elvégezhetjük, egyszóval must have. Tökéletesen végzi a dolgát, nagyon szépen satíroz és remek a kialakítása.


Real Techniques Finer Liner Brush Tusecset, folyékony és géles tusok felviteléhez. Számomra ő az egyetlen, aminek nem igazán veszem hasznát, hiszen nem használok ilyen fajta ecsetet, sokkal jobban szeretem a ferde tusecsetet, nekem az jobban kézre áll. Nem rossz ő sem, hiszen elég erősek a szálai ahhoz, hogy szép vonalat lehessen húzni vele, majd próbálkozom gyakrabban használni, hátha megszeretem ezt a fajtát is.
Összességében nagyon elégedett vagyok, számomra már a multi-task ecset és a ferde highlighter ecset miatt is megérte a befektetést, a hibátlan alapozóecset és a szemhéjpúderecset csak hab a tortán. A clutch iszonyúan tetszik, a tusecset pedig nem volt zsákbamacska, szóval nem lehet egy szavam sem, hiszen én választottam. Véleményem szerint az árát, amiért vettem nagyon megérte, de így, hogy már megvan azt mondom, hogy a duplájáért sem sok, viszont az itthoni ára kész tragikomédia, nem is értem hogy gondolják...
Jelenleg (átszámítva) 5500 Ft-ért kapható ITT, és mint fentebb is írtam, akár ajándéknak is tökéletes. Engem meggyőzött. Mivel limitált, nem tudom, hogy meddig lesz kapható, úgyhogy akinek megtetszett az ne habozzon.

Szeretitek a Real Techniques ecseteket?