TÖKÉLETES TÉLRE | REVIVA LABS ELASTIN&COLLAGEN TONIK


A  legutóbbi iHerb rendelésem (útban van a következő is, majd megmutatom, ha valaha ideér) során a kosaramba került egy pici flakon tonik is, amolyan próba szerencse elven, mert nem igazán voltam jóban a tonikokkal. Jól olvastátok a múlt időt, ugyanis az elmúlt három hónap során a Reviva Labs Elastin &Collagen tonik annyira meggyőzött, hogy már el sem tudom képzelni a téli rutinomat nélküle. 


A leírás szerint ez egy A- és E vitamint tartalmazó tonik, melyet az arcra és a nyakra használhatunk. Azt ígéri, hogy frissíti, stimulálja a bőrt, helyreállítja a ph-értékét és felkészíti az utána felvitt készítmények befogadására.Idősebb bőrre ajánlják a flakonon, de ez ne tántorítson el senkit.  
Én főleg amiatt rendeltem meg, mert télen a hideg és a fűtés miatt az arcbőröm extrém módon képes kiszáradni és húzódni, azt reméltem, hogy ez a tonik segít majd küzdeni ezek ellen. Már tudjuk, hogy a tonikokat nem csak a pattanások elleni harcban lehet használni (mondjuk nekem nem váltak be ez ellen anno, innen is az ellenérzés), hanem gyártanak már kifejezetten hidratáló hatással rendelkező termékeket is. Reméltem, hogy ez is olyan lesz. És nem tévedtem szerencsére. 
Reggel és este is használom az arctisztítás után, majd felviszem utána az aznap aktuális kencémet. Hiába használok kímélő arclemosót, egy picit mindig húzódik utána a bőröm, így szinte megváltás neki, amikor felpacsmagolom a tonikadagot. Kezdetben vattával vittem fel, azonban ez annyira selymes és finom folyadék, hogy sajnáltam elpacsmagolni, így inkább felütögetek egy picit az arcomra, mint a pasik az after shave-et. Jobban is esik így és bőröm is díjazza. Egyből enyhít a húzódáson, ez az első tonikom, ami tényleg, érezhetően hidratálja az arcom. Pillanatok alatt beszívódik és jöhet is rá a következő lépés. Elég sok kozmetikumot használok most, és egyikkel sem volt összetűzése, szuperül beilleszthető bármelyik rutinba. Illata szinte nincs is, csak nagyon enyhe, irritációt, pattanásokat nem okozott.


Megszerettem, és a kis mérete ellenére még csak picivel a fele alatt járok napi használat mellett, szóval abszolút megéri az árát. 
Amit ígér, azt maximálisan betartja, sőt még többet is, hiszen frissít, hidratál és megnyugtat egyszerre. A hideg időben számomra tökéletes, de attól félek, hogy nyáron túl sok lesz a kombinált bőrömnek. Ha ti is hasonló problémákkal küzdötök és rendelnétek iHerb-ről, akkor bátran dobjatok egyet a kosárba, nem fogjátok megbánni! Elérhető ITT, ~1300 forintért.

Szoktatok tonikot használni?