YVES ROCHER TERMÉSZETES PIROSÍTÓ - CLAIR ROSÉ


Cherchez La Femme blog

Annak ellenére, hogy nagyon szeretem az Yves Rocher termékeit, a sminkrészleg valahogy mindig kimarad a vásárlásaim során. Eddig egyedül egy régebbi rúzst és egy törzsvásárlói ajándékba kapott, azóta újravett szempillaspirált birtokolok tőlük, és mindkettőt nagyon szeretem, ezért sem értem, hogy miért nem nézek körül tüzetesebben a dekorkozmetikumok között. Örültem hát, amikor a legutóbbi vásárlásom mellé ajándékba kaptam többek között egy pirosítót, ezt szeretném bemutatni a mai bejegyzésben.

Cherchez La Femme blog
A doboza meglepően picike, alig nagyobb mint egy gyufás skatulya, a beltartalma pedig 7 g, ami viszont egyáltalán nem kevés (példának okáért: Sleek pirosító 8 g, Bourjois pirosító 2,5g, Essence Silky Touch 5g). A doboz masszív műanyag; jól záródik, de könnyen is nyitható, nem fog a körmünk beletörni. A tapikat nem gyűjti nagyon, elől kukucska-ablak mutatja az árnyalatot, hátul pedig minden infót feltüntettek a címkén. Pamacs vagy ecset nem került a pirosító mellé, én ezt nem különösebben bánom, de el tudom képzelni, hogy van, akit zavar a hiányuk.


A Clair Rosé egy csodaszép, hidegebb rózsaszín nagyon enyhe barackos beütéssel. Teljesen természetes árnyalat, ami szerintem minden bőrtónussal remekül harmonizál, de legfőképpen a fehérebb bőrön fog érvényesülni. Csillámokat nem tartalmaz, és éppen annyira fényes, hogy életteli, egészséges pofit tudjon varázsolni, de a bőrhibákat szerencsére egyáltalán nem emeli ki. Nagyon finom édeskés, de nem émelyítő illata van, élmény vele dolgozni.

Cherchez La Femme blog


Hétköznapi diszkrét sminkekhez és kezdő pirosítóhasználóknak a legideálisabb, hiszen lehetetlenség "túltolni", icipicit építeni kell ahhoz, hogy elérjük a megfelelő eredményt. Viszont ha kitapasztaljuk a számunkra ideális mennyiséget, akkor egy csodaszép, természetes, szinte bőrbe olvadó hatást tudunk vele elérni. 

Cherchez La Femme blog
Balra:ujjal húzva  Jobbra: ecsettel elsatírozva


A tartóssága erős közepes, estére már nem olyan egyenletes és élénk, mint frissen felkenve, de a természetes hatása miatt a kopása sem csúnya vagy feltűnő. Akit ez zavar, az nap közben felfrissítheti, csak ecsetet ne felejtsünk el a táskánkba dobni mellé!
Szerintem ez a pirosító egy remek darab, nagyon örülök, hogy hozzájutottam, kiemelt helye lesz az egyre növekvő arcpír-gyűjteményemben. 
Elérhető az Yves Rocher üzletekben és a webáruházban, az ára 2690 Ft. 


Ti próbáltátok már az Yves Rocher sminktermékeit?
Melyik a kedvenc?