AVON PLANET SPA INDULGENT SPA RITUAL CSOKIS ARCMASZK


Szeretem az arcmaszkokat. Ezt tudhatjátok rólam, hiszen írtam róluk ITT és ITT is. Mostanában kicsit átalakult az arcápolási rutinom, így ezek a termékek némileg kiszorultak az életemből, azonban a címben szereplő csokoládés csodának nem bírtam ellenállni, hiszen Gombóc Artúr hozzám képest kismiska.

 A Planet Spa vonal egyébként az egyik kedvencem az Avonnál, hiszen bármit is próbáltam eddig, minden fantasztikus volt, emellett a termékek csomagolása is mindig magával ragad, nincs ez másképpen a csokis arcmaszknál sem. Sötétbarna, karamell és aranyszínben pompázik a tubus, amely igazi elegáns dísze a fürdőszobának. A maszk maga egy igazán sűrű, barna színű anyag, aminek olyan szinten finom csokoládé illata van,  hogy az ember lánya komoly késztetést érez lenyalogatni az arcáról. Diétázóknak semmiképp nem ajánlom, mert az isten sem tart vissza a használata után az édességevéstől. Higgyetek nekem.


Az állaga tökéletes, mert nagyon könnyen lehet kenni, szinte bársonyosan siklik a bőrön, nem csöpög, nem maszatol.  A bőrrel érintkezve már kicsit világosabb lesz a színe mint a tubusban volt, de az illata kicsit sem csökken. Annak ellenére, hogy van benne alkohol, a szememet szerencsére egyáltalán nem irritálta, pedig egyébként nagyon érzékeny vagyok rá. Nem szívódik be a bőrbe, ugyanazt a mennyiséget mostam le tíz perc múltán, mint amennyit felkentem. A végeredmény pedig hidratált, puha pofi és kisimult idegek. Mert ez a maszk nem csak a bőrre hat, hanem hihetetlenül jót tesz a léleknek is. Egy fürdőkádban ücsörgős relaxálós estén jócskán megdobja a hangulatot. Nem irritált, nem okozott pattanásokat vagy mitesszereket.
A katalógusban sajnos már nem találtam meg, de biztosan rendelhető még, hiszen online is elérhető ITT.Szeretitek a különleges illatú kozmetikumokat?