NAILLAND WINTER SALE

A cipők, a szemhéjpúder paletták és a cicák mellett a körömlakkok a nagy gyengéim, elég esendő vagyok, meg kell hagyni. Mindig halálosan beleszeretek egy-egy lakkba, és addig nem nyugszom, amíg meg nem szerzem magamnak. Most is ez történt, azonban csupán egyetlen, régóta nyálcsorgatós körömlakkot szerettem volna venni, de végül nem bírtam ellenállni és körülnéztem a többi akciós termék között is. Na jó, a körülnéztem szó az nem igazán fedi a valóságot, de majd mindjárt meglátjátok. 

China Glaze

A China Glaze lakkok nagy részét most félpénzért lehet megvenni, ami azért is szuper, mert szinte elfogyhatatlan mennyiséget kapunk így nagyon jó áron. Ezer és egy éve vágytam a Queen B nevű árnyalatra, de vagy nem volt raktáron, vagy én nem akartam éppen körömlakkot rendelni. Amikor megláttam, hogy akciós és még van is belőle, egy percig sem haboztam, hanem repült a kosárba, több társával egyetemben. Elég sötét, őszi-téli színeket válogattam, de egyrészt mostanában ezek tetszenek, másrészt pedig jövőre is lesz ősz, és már előre látom, hogy milyen boldog leszek ezekkel a csodás színekkel!
Let's Groove  Gyönyörű mélylila, shimmer finissel. Ez a finis most a legújabb kattanásom, pedig nem olyan rég még nagyon ódivatúnak gondoltam, most viszont meg vagyok veszve érte. Ő pont nem volt féláras, de nagyon beleszerettem a színébe. 
Red-y &Willing Játékos mélybordó, shimmer finissel. Az Autumn Nights kollekció tagja, ami szeritem az egyik legjobban sikerült kiadása a CG-nek.
Tongue&Chic Teal, vagyis kékeszöld, shimmer finissel. Imádom ezt a színt, nagyon különleges. Szintén az Autumn Nights tagja.
Queen B Nagyon sikkes, blurple, vagyis kékeslila krémfinisű lakk. Hónapokig vágytam rá, nagyon jóban leszünk.
Purr-fect Plum Mély bogyószín, vagy ha nagyon beleképzelem, akkor nagyon érett szilvaszínű krémlakk.
Randezvous with You Leírhatatlan színű, fémes-lilás-szürkés, foil finisű csoda.

Purr-fect Plum, Queen B, Tongue&Chic, Let's Groove, Red-y&Willing, Randezvous with You
Flormar
A Flormar lakkok is akciósak most, úgyhogy le is csaptam néhány árnyalatra (egy kivételével) a Satin Matte típusúakból, méghozzá azért, mert az Orchid árnyalattal egy álom nyomdázni, kíváncsi voltam, hogy a többi hogy működik nyomdához. Jelentem, hogy nagyon jól! A sötétebbek tökéletesek, de a világosak sem rosszak. Kicsit bánom, hogy ebből nem vettem még néhány színt, de majd legközelebb. 
Curry Zöldes-aranyszín, rettentő bizarr, de nekem nagyon tetszik! Imádom a Satin Matte lakkok csillogását, mert a név ne tévesszen meg senkit, ezek bizony csillognak mint a csuda!
Tile Piros alapban narancs (vagy arany?) csillámok tömkelege, ez a szín is nagyon különleges. 
Grapefruit Cukorka rózsaszín, igazi tavaszi árnyalat, amit receptre írnék fel minden nőnek, annyira szívderítő a látványa. 
SkyBlue A másik kedvencem. Gyönyörű, jegeskék csoda. 
Princess Castle Egy sima krém lakk, méghozzá szürke árnyalatban. Elég kevés szürke lakkom van és szerencsére ez nem betonszínű, hanem friss, kicsit kékes árnyalatú. 

Grapefruit, Tile, Curry, SkyBlue, Princess Castle
Golden Rose+ Colour Alike
Szintén a nyomdázáshoz kerestem lakkokat a Golden Rose kínálatában, de olyan szép színeket sikerült vennem, hogy nem csak erre fogom őket használni, ez már biztos. A Matte Velvet lakkok sem teljesen mattok szerencsére, ellenben hihetetlenül pigmentáltak és remekül lehet nyomdázni velük. Az áruk (290 Ft) pedig nevetségesen olcsó a tudásukhoz képest. Sima fekete és fehér lakkokra is szükségem volt, előbbit a Golden Rose, utóbbit a Colour Alike kínálatából választottam. Végül becsúszott még egy WOW lakkocska is a színe miatt, ami a képeken tökéletesen nem látszik. 
Matte Velvet 108 Piszkosszürke vagy olajzöld, nem tudom eldönteni, de még ehhez hasonlóm sincs.
Matte Velvet 103 Vibráló középkék, nagyon feltűnő árnyalat.
Matte Velvet 112 Világoslila, de a glamúros fajtából. 
Rich Color 35 Sima fekete krémlakk, állítólag jó nyomdázni, őt még nem próbáltam ki.
WOW 63 Nagyon sötét szilvaszín, sok esetben csak sima feketének látszik.
Colour Alike Kind of White Stamp Fehér nyomdalakk, tökéletes! Nem volt leárazva.

Rich Color 35, Matte Velvet 108, Matte Velvet 112, Matte Velvet 103, WOW 63

Egyéb (nem akciós)
A körömreszelőm elkopott, ezért arra mindenképp szükségem volt, az Ebayen rendelt nyomdapárnát pedig nem éreztem az igazinak, ezért úgy gondoltam, hogy beruházok egy "taknyos" Moyou nyomdára, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire béna vagyok. Nem is vagyok béna mint kiderült, szimplán csak a párna és a lemezeim rosszak, amiket Kínából rendeltem. A Moyou nyomda és a Pet'la lemez bezzeg csodásan működik együtt. Meglepődtem a méretén, mert nagyon apró mind a nyomdapárna, mind a lehúzó. Iszonyú cuki! A buffer is szuper, már ezer éve akartam venni, de mindig elmaradt.

Nem tudom, hogy pontosan meddig tart még a téli akció, de érdemes körülnézni a kínálatban, mert rengeteg gyönyörű lakkokhoz juthatunk hozzá jelentős kedvezménnyel. Én nagyon örülök a fentieknek (főleg a Queen B-nek), hiszen régóta terveztem már beszerezni őket, de valahogy mindig elmaradt, vagy inkább különlegesebb, drágább darabokat vettem ezek helyett. A legjobban a nyomdapárnát ajánlom, hihetetlenül jó ez a ragacsos, zselés kivitelezés. 

Van olyan lakk, amire már régóta vágytok, de mindig elodázzátok a megvételét?