REALASH TAPASZTALATOK | HARMADIK HÓNAP: VÉGEREDMÉNY


Megkéstem ezzel a poszttal, ugyanis már december végén letelt a három hónap, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak is róla. Szeptemberben kaptam kézhez a Realash szempilla kondicionálót, és immáron három hónapja használom rendszeresen. Pontosabban viszonylag rendszeresen, mert be kell vallanom, hogy az utóbbi két hónapban azért előfordult néhány alkalommal, hogy kihagytam a használatát - főleg feledékenységből vagy lustaságból. Igyekeztem ettől függetlenül szorgalmasan kenegetni, lássuk is a végső tapasztalatokat!
Először is, most már biztos, hogy ez a 3 ml mennyiség tényleg kitart 4-5 hónapig, ugyanis továbbra is ugyanolyan mértékben kerül a készítmény az ecsetre, mint amikor frissen kibontottam. Akit a kevésnek tűnő mennyiség tartana vissza a vásárlástól, az ne aggódjon, mert tényleg nagyon kiadós. Viszont jó lenne, ha az ember lánya látná, hogy még mennyi van a tubusban, ugyanis a fogpiszkáló trükk nem jött be, máshogy meg nem tudom kideríteni. De ez nyilván csak az én dilim.A használatáról, és magáról a készítményről nem szeretnék írni, mivel megtettem már az előző két posztban, majd belinkelem az írásokat alulra. Az utóbbi két hónapban a szempilláim nagyon, de nagyon sokat sűrűsödtek és sokkal hangsúlyosabbá váltak, oly annyira, hogy volt, aki azt hitte szempillaspirál van rajtam, pedig aznap egy gramm festéket sem látott az arcom. A pilláim hossza csak egy picit változott októberhez képest, de őszintén szólva ezt nem is bánom, ugyanis a hosszával semmi bajom nem volt eddig sem. Ellenben sokkal erősebbek a szálak és szinte egyáltalán nem hullik, sminklemosás közben elvétve egy-két darab persze előfordul, de ez természetes, és a Realash előtt sokkal többet is elhagytam a szemfestéklemosások alkalmával. A kuszaságot pedig kezdem megszokni, ugyanis az új szálak elég rakoncátlanul nőnek és állnak, szinte képtelenség tökéletesre spirálozni, de ezt látni is fogjátok,

A fotókat igyekeztem ugyanabból a szögből és ugyanolyan távolságból elkészíteni, és gondolkodtam azon is, hogy az új géppel készítsem-e a őket, de arra jutottam, hogy úgy nem volna hiteles, úgyhogy a régi kompaktommal fotóztam összehasonlításképp.

Spirál nélkül:

Spirállal (egy réteg Yves Rocher Sexy Pulp):

Persze készítettem az új géppel is képeket, ezeket is megmutatom, mert itt látszik igazán, hogy mennyire erős és szép pilláim vannak (és milyen masszív karikáim, bizony :D ).


Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, a saját pilláimon tapasztaltam, hogy valóban hatékony a Realash, nem csupán a jól hangzó marketing adja el a semmit, pedig alapvetően szkeptikus vagyok az ilyen csodaszerekkel kapcsolatban. A maradékot valószínűleg heti 2-3 alkalommal fogom használni, hogy megőrizzem az eredményt. 
Az ára sajnos elég húzós, de a kiadós mennyiség és az elért eredmények fényében azt mondom, hogy megéri a pénzt (főleg annak, akinek rövid vagy hiányos pillái vannak), emellett ne felejtsük el, hogy mégiscsak természetes módon juthatunk szép pillákhoz, nem kell műszempillákra költeni.
A Realasht megrendelhetitek a www.realash.hu/order oldalon.

Előzmények:


Mit szóltok a végeredményhez?