AVON SKIN SO SOFT GOLDEN BLISS TESTÁPOLÓ OLAJSPRAY


Utálok testápolózni, egész életemben nyűgnek éltem meg az egész folyamatot, és ez a mai napig így van. Szerencsére nyáron nincs is rá szükségem, a többi évszakban pedig igyekszem gyorsan letudni a dolgot és folyamatosan keresem az olyan termékeket, amik a legkevesebb macerával járnak. Ebből már gondolhatjátok, hogy a zuhany alatti termékeket egyenesen nekem találták ki. Azonban amikor megláttam az Avon februári katalógusában a testápoló olajspray-t, egyből felcsillant a szemem, hiszen az olajokat régóta szeretem és használom a konyhán kívül is, emellett tetszett a fújós kiszerelés és a benne lévő csillámok. CSILLÁMOK! Utoljára (le sem merem írni hány éve) a gimiben volt csillámos testápolóm, és tisztán emlékszem, hogy mindenki oda volt meg vissza, amikor rám sütött a nap, így e kellemes emléken elnosztalgiázva különösen vonzónak találtam az Avon termékét.A fújós flakonban 150 ml testápoló olaj kerül hozzánk, ami elsőre kevésnek tűnhet, de szerencsére elég kiadós, nem kell belőle sok. Rengeteg aranyszínű csillám úszik a folyadékban, amik nyugalmi állapotban teljesen leülnek a flakon aljára, így használat előtt tanácsos felrázni. Árnyékban egyáltalán nem csillog a bőr tőlük, napsütésben pedig csak diszkréten, alig észrevehetően adnak némi ragyogást a ruha alól kikandikáló testrészeknek. Azt gondolom, hogy a Skin So Soft Golden Bliss leginkább tavasszal és nyáron fog jó szolgálatot tenni, egyrészt a csillámok miatt, másrészt pedig azért, mert erős hidratálást nem igazán várhatunk tőle. Normál bőrre ajánlanám, nagyon száraz bőrre valószínűleg kevés lenne. Az illata erős és kellemes, engem egy tengerparti fülledt vakációra emlékeztet és órákig érezni a bőrön. A használata pofonegyszerű, és hála istennek minimális macerával jár, mivel egyáltalán nem ragad vagy tapad, egyszerűen csak fúj-fúj-dörzsöl és már mehetünk is a dolgunkra.


A termékben egyébként andiroba olaj van, amiről személy szerint eddig még nem hallottam, úgyhogy kicsit utánanéztem, hogy mi is ez pontosan. Az andiroba olajat az amazóniai esőerdőkben élő andiroba fa magjából nyerik ki. Előszeretettel teszik kozmetikumokba, mivel esszenciális zsírsavakban gazdag, ezáltal azonnal helyreállítja a bőr nedvességtartalmát, segíti annak regenerálódását, emellett gyulladáscsökkentő és ránctalanító is. Hiába, az olajok valódi csodaszerek, ezt eddig is tudtuk.

A Skin So Soft Golden Bliss olajsprayt a februári katalógusból tudjátok megrendelni 799 forintos áron, de ha kettőt vesztek, akkor mindössze 1158 forintot kell fizetni értük. Nem rossz ajánlat :)

Ti szerettek testápolózni?