LUSH VALENTIN: UNICORN HORN HABFÜRDŐ & ROSES ALL THE WAY SZAPPAN

A Valentin nap mint ünnep nem mozgat meg túlságosan, de a Lush a szerelmesek napjára is olyan cuki dolgokkal készült, hogy az ember lányának a szíve belesajdul. Kettő terméket volt módomban kipróbálni a felhozatalból, így most ezekről mesélek röviden, illetve mutatok még néhány érdekességet is a kínálatból, amiket egyébként magam is egytől-egyig elfogadnék. 

Unicorn Horn habfürdő Lényegében a legmutatósabb darab a Lush Valentin napi termékei közül, nagyon mókás ez a forma és az elnevezést, pusztán már emiatt is mosolyt csal az ember arcára, nem beszélve a színkavalkádról és a felületét borító apró csillámrengetegről. Szeretem a Lush termékekben, hogy csillámok nem tapadnak rá az emberre, szerencsére az Unicorn Horn sem kivétel ez alól. Annak ellenére, hogy akár több alkalomra is elég lehet, én mohó manó módjára az egészet feloldottam a fürdővízben, mert kíváncsi voltam, hogy mit produkál. Habtengert nem tudtam varázsolni, de kezdem azt hinni, hogy én csinálok valamit rosszul, mert Youtube-on a róla szóló videókban embertelen habokat produkál, szóval hab-ügyben nem vagyok kompetens. Az illata nagyon kellemes, nem tolakodó, de érezhetően jelen van. A neroli, az ylang-ylang és a levendula kombinációja nagyon jó így együtt, hiszen sikerült teljesen ellazítania, így nagy piros pont jár a szarvacskának. Mivel már a vizet is érezhetően selymessé tette, számítottam rá, hogy nem fogja a bőröm kiszárítani, és ez így is lett. Kettő, de talán három alkalomra is bőven elég lett volna. Összességében ez egy remek kis habfürdő, egyszerre cukorka a szemnek, ellazulás a testnek és feltöltődés a léleknek. 
Roses All the Way szappan A rózsaillat és én sokáig nem voltuk jóban, de az utóbbi időben kezdem megszeretni. A Roses All the Way már a zacskóból is olyan intenzív illatot árasztott, hogy szinte fejbe vágott. Hál istennek nem az a tipikus öregasszonyos rózsa illata van, kicsit lágyabb, viselhetőbb annál, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinek tetszene. Mivel nincs benne SLS, ezért nem habzik, cserébe elég krémes ahhoz, hogy kényelmesen lehessen használni. Aki nem használt még, vagy nincs hozzászokva a natúr(abb) termékekhez, annak bizonyára nem fog annyira tetszeni, mivel a használata után csikorgós marad a bőr vizesen, hiányzik az a síkos utánérzés, amit a sima tusfürdők használata után lehet tapasztalni (én ezt a síkosságot egyébként kifejezetten nem szeretem). Ettől függetlenül jól funkcionál és az illata nagyon sokáig és nagyon (értsd nagyon!) intenzíven érződik a bőrön. Az én bőrömet nem szárítja, de nem is hidratálja. Nekem tetszik ez a szappan, de azt gondolom, hogy elég megosztó darab lesz, egyrészt az illata, másrészt a síkosság hiánya miatt. Unicorn Horn habfürdő Unikornisok márpedig vannak. Vagy ha esetleg mégse (de ne aggódj, mert tuti, hogy léteznek), akkor sincs semmi gond. A lényeg, hogy ez az unikornis szarv valóságos – mégpedig valóságos csoda. A csillámmal teli tömböcskében a relaxáló hatású levendulaolaj találkozik a hangulatfényesítő nerolival. A neroliolaj növeli az agyban a szerotonin szintjét, és ettől elégedettnek és vidámnak érezzük magunkat. Így hát boldogan elmerenghetsz a mesebeli lények létezésén a tündérien csillogó, derűs illatot árasztó habok között.
The Kiss ajakradír Nem kell édesszájúnak lenned ahhoz, hogy cukorral tedd ennivalóan finommá ajkaidat! Ez a lágyító keverék, mely finom tengeri sóval, kristálycukorral és fair trade kakaóvajjal készül, remekül puhítja a bőrt és ínycsiklandó ízt hagy az ajkaidon. A mandula- és a mandarinolajat az édes íz kedvéért tettük bele – az ehető szíveket pedig csak azért, hogy jó kedvre derítsünk téged! Használhatod egymagad, vagy megoszthatod szíved választottjával.
The Kiss szájfény A csókjaid még édesebbek lesznek, ha ajkaidat az a csodás fair trade sheavaj teszi puhává, mely a Ghánában működő Ojoba női szövetkezetből származik. Ez a lágy, hidratáló vaj helyreállítja a bőr nedvességtartalmát, a Kalahári dinnye és a bio jojobaolaj pedig egy cseppnyi egzotikummal teszi izgalmassá a gyengéd ápolást. A bio illipeolaj és az agavészirup érzékien síkossá és finoman fénylővé varázsolja ajkaid. Ki tudna ennek ellenállni?
Roses All The Way szappan Egy rózsaszál szebben beszél…Főleg, ha ilyen szép vörös és illatos! Ez a rózsaformájú szappan finom árnyalatú, pasztelles színű, krémes habot képez, miközben gyengéd rózsaolajjal és rózsasziruppal kényezteti a bőröd.Nehogy lekésd a romantikus randit ezzel a luxusszappannal! 
Lover Lamp fürdőbomba Előre figyelmeztetünk, hogy minden valószínűség szerint lángoló szerelemre fogsz gyulladni a fair trade bio kakaóvaj iránt. Add át magad a bőrpuhító víz érzéki ölelésének, miközben a vajszívek mennyei hidratáló hatásukkal kényeztetik a bőröd. A csokis és narancsos árnyalatok örvénylésében a fair trade vaníliakivonat és a brazil narancs édes semmiségeket suttog, melyektől jókedvre derülsz. Az illat és a vidámság egész nap elkísér!
Prince Charming tusfürdő Örvendek a találkozásnak! Na és most, hogy a formaságokon túl vagyunk, ugye megengeded, hogy levegyelek a lábadról a friss gránátalmalé és a sok-sok derűs grapefruit varázslatával? A pezsdítő élénkséget a bőrnyugtató mályvagyökér és a fair trade vaníliarúd-főzet édessége ellensúlyozza, míg a fair trade bio kakaóvaj csodásan lágyítja a bőrt. Meglátod, ez lesz a nagy találkozás, amire vártál. 


Próbáltatok már valamit a Valentin napi termékekből?