MÁRCIUS KEDVENCEI


Rég volt már havi kedvences poszt, ennek oka legtöbbször az, hogy egyszerűen elfelejtem (vagy éppen lusta vagyok) lefotózni a termékeket. Mostantól rendszeresen találkozhattok ezzel a típusú bejegyzéssel itt a blogon, feltéve, ha lesz adott hónapban olyan újdonság, amit megszerettem. Na de vágjunk is a közepébe és nézzük, mik voltak nálam az előző hónap kedvencei.

Test- és hajápolás

Az Yves Rocher Jardins du Monde makadámdiós tusfürdője egy álom, kár hogy nem a hideg téli időszakban bontottam ki, hiszen akkor lett volna csak igazán ütős. Alapvetően is imádom az Yves Rocher tusfürdőit, de ez a makadámdiós még inkább kitűnik a többi közül. Nagyon krémes, dús állaga van, amihez a fantasztikusan finom, bújós, meleg téli illat párosul. Kiválóan tisztít és egyáltalán nem szárítja a bőrt. Nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de még a kávés Yves Rocher tusfürdőnél is jobban szeretem.
A Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil hajolaj az első ilyen típusú termékem, ezelőtt nem éreztem szükségét hajolaj használatának. Mivel ebből a termékcsaládból nagyon bevált a pumpás és a sima balzsam is, ezért adtam egy esélyt a hajolajnak is, és meglepően megszerettem. Lehet használni vizes és száraz hajon egyaránt, emellett samponhoz is lehet keverni. Róla most nem írok többet, mert egy egész posztot szeretnék neki(k) szentelni.

Arcápolás és smink

A Madre Labs Retinol Serum 1% miatt vérzik a szívem, ugyanis valami oknál fogva kivonták a forgalomból, pont amikor már teljesen a szívemhez nőtt volna. Ez az utolsó tégelyem belőle és eléggé a végét járja, így kénytelen voltam más alternatívát keresni helyette. Maga a termék egy undorító és büdös képződmény, ellenben a hatása zseniális. Esténként szoktam használni heti egy alkalommal és reggelre mindig úgy nézek ki, mintha valami komoly kozmetikai kezelésen vettem volna részt éjszaka.
Az Yves Rocher szemceruza egy rendeléshez járt ajándékba. Régebben volt már lila szemceruzám, de az nem teljesített jól, így valamiért ettől sem vártam sokat. Szerencsére tévedtem, mert ez nagyon klassz! Tartós, pont megfelelő az állaga és nagyon pigmentált. Annyira meggyőzött, hogy több színt is be fogok szerezni ebből a típusból.

Kéz és köröm
A Lush Handy Gurugu kézkrémet már hónapok óta használom és még mindig csak a fele fogyott el. Esténként szoktam vele vastagabban bekenni a kezem (és a lábam), reggelre pihe-puha kacsókkal ébredek. Az utóbbi hónapban valamiért extrán megviselt volt a kezem, így nap közben is többször bevetettem és remekül végezte a dolgát. Az illata nagyon erős és fura, elsőre számomra büdös is volt, de mára már abszolút megszerettem.
A Polish Alcoholic Shooting Stars körömlakk már rég a képzeletbeli listámon volt, és végre megszereztem. Nem kellett benne csalódnom, egyszerűen csodálatos és ez a szó nem is fejezi ki igazán a szépségét. Ha volt is némi kétségem, hogy ki fogom-e használni, az elillant abban a percben, amikor először felkentem. 
A Polish Alcoholic Cuticle Food ajándék volt a rendelésem mellé és meg kell mondjam, életemben nem találkoztam még ilyen hatékony körömágyápolóval. Az illata a hab a tortán, ugyanis ez a kiwi-uborka házasítás valami zseniális. Szerettem volna kipróbálni a Lush Lemony Flutter-t, de az az igazság, hogy most nagyon elbizonytalanodtam, mert annyira jó ez a cucc, hogy esélyes, hogy megrendelem teljes kiszerelésben.
A Bow Composure az első thermo lakkom és maximálisan el vagyok varázsolva. Róla nem is ejtek több szót, mert már kilövésre vár a poszt sok-sok képpel.

Egyebek
Yankee Candle Salted Caramel kis üveggyetyára az outlet termékek között böngészve bukkantam rá és 1800 forintért nem hagyhattam ott, főleg, hogy ez az egyik kedvenc illatom tartban. Sokáig nagyon drágállottam a YC gyertyákat, de ez a kis üveg meggyőzött róla, hogy akár még a teljes árukat is megérik, mert zseniális. Konkrétan az egész lakás illatozik tőle (mondjuk ez amúgy is egy agresszív illat) és annak ellenére, hogy nagyon sok órát égettem már, még mindig csak félig van.

Könyv:
Ebben a hónapban sajnos nem olvastam annyit, amennyit szerettem volna, viszont Oprah Winfrey könyvét nagyon szerettem. Tipikus beleolvasgatós mű, hiszen nem összefüggő szöveg, hanem rövidebb, különálló történetekből áll egy-egy téma köré csoportosítva, így akár csak két perc szabadidővel is pipálhatjuk a napi olvasást. Szerencsére nem Coelho-i magasságokba repít, csak egy nagyon őszinte és inspiráló ember történetei és hitvallása papírra vetve. Azt hiszem kedvelem Oprah-t. Pedig egy árva műsorát sem láttam.

Zene

Az egész albumot szeretem, na meg igazából Norah Jones összes albumát szeretem, és márciusban sokat hallgattam a Little Broken Hearts-ról ezt a dalt. Meg a többit is, de ez a favorit.

YouTube:

Eddig dobozban éltem, mert nem is tudtam, hogy a WMN indított egy ilyen sorozatot. Az elejétől kezdtem és mit ad isten, pont Nárayval nyitottak, akit egyébként is imádok a pikírt és szókimondó stílusa miatt, szóval megvettek kilóra. Ez után egy délután alatt ledaráltam az első évadot (Csonka Pici, Ábel Anita és D. Tóth András részei a kedvenceim Náray mellett), most kezdtem a másodikat. 

Márciusi Chili kontent:Ti miket szerettetek márciusban?