PINK VAGY NUDE? MINDKETTŐ! | BOW - COMPOSURE


A thermo lakkok egészen addig nem fogtak meg, amíg meg nem jelent Bow Polish kínálatában a Composure árnyalat. Tök jó ez a színváltós dolog, de a legtöbb lakknál nincs nagy differencia a két szín között, emiatt nekem kicsit uncsinak tűntek. Bezzeg a Composure!


Szerencsére itt nem két pink színt házasítottak össze, hanem egy szolid, alig látszó nude árnyalat vegyül egy vibráló pinkkel. Hogy ez ne legyen elég, nem sima krém finist kapunk, hanem apró (arany)pelyhecskék is dúsítják a lakkot. 
Egy helyes kis dobozban érkezett hozzám, imádom a dobozos körömlakkokat, számomra adnak egy kis pluszt, legyen szó drága indie lakkról vagy csak egy sima Avonról. Az üveg formája is tetszik, kicsit emlékeztet a Nails.Inc lakkokra. Sajnos a kupak rettentően kényelmetlen, állítólag le lehet venni a fehér kockát, de én nem próbáltam. Az ecset rövid és keskeny, ettől függetlenül jól és gyorsan lehet vele dolgozni. A lakk ugyan elég híg, de nem folyik mindenfelé. Gyorsan szárad és legalább három réteg szükségeltetik, mert különben átlátszik. 
Ha hosszabb a körmünk, akkor nagy eséllyel gyakori lesz az átmenetes látvány, nekem legalábbis nagyon sokszor ilyen volt. Nyáron sajnos nem lesz annyira látványos ez a trükk (esetleg strandon) de hidegebb időben színtiszta móka lesz viselni!

Melegben

Hidegben
Háromnapos kép, csak ennyit kopott fedőlakkal
Átmenetek
Friss festésA tartóssága nagyon jó, talán az ötödik napon kezdett el csúnyán kopni, egyébként csak a körömvégeknél látszott, hogy viseltes. 
Ez számomra egy igazi csodalakk, hiszen egyrészt újra kisgyereket varázsolt belőlem és folyton a kezemet bámulom ha ő van rajta, másrészt pedig bármilyen alkalomra bátran vállalható darab. A nude szolid ugyan, de a kis arany színjátszás miatt végtelenül elegáns, a pink pedig annyira guszta, hogy ha ránézek nyomban jobb kedvem lesz tőle és megkívánok egy adag erdei gyümölcs fagyit. 
Ha tetszik a Composure, akkor beszerezhetitek a Naillandnél.