ARANYOS MOSÓMEDVE A KARIKÁK ELLEN - SECRET KEY GOLD RACOONY SZEM ALATTI ÉS PATTANÁS ELLENI TAPASZ


Több, mint egy éve követem már az ázsiai arcápolási rutint, ami nagyjából annyit jelent, hogy magamra pakolok mindent, ami a kezem ügyébe kerül :D Na jó, ez nem igaz, ugyanis megvan ennek a pontos mikéntje. Mostanra már szinte minden terméktípust  kipipálhattam a listáról, egyedül a szemkörnyékápolásnál voltak még fehér foltok, pontosan emiatt már régóta szemeztem (haha) a szem alatti tapaszokkal, amik állítólag egyetlen ázsiai nő kelléktárából sem hiányozhatnak. Az egyik Ebay-es barangolásom során fedeztem fel ezt a Secret Key cukiságot, és mivel a mosómedvéknek képtelenség ellenállni, nemsokára már a postaládámban landolt.
A cuki tégelyben 60db szem alatti, és 30db pattanásra való tapasz található.
A leírás alapján azt ígéri ez a termék, hogy hidratálja, nyugtatja, hűsíti, világosítja és feszesíti a fáradt bőrt. Teljes összetevőlistát sajnos sehol nem találtam hozzá, de a fő összetevők között az aranykolloid, a ricinusolaj, allantoin, adenosin és különféle növényi kivonatok (rózsa, aloe vera, kamilla, rozmaring, levendula) szerepel. Ami miatt érdekelne a teljes lista, az a rettentően erős illata és a hűsítő hatása miatt van, ugyanis azt sejtem, hogy az illatanyagot és alkoholt sem spórolták ki belőle. A szememet nem irritálta, úgyhogy talán ez utóbbi nem a lista elején szerepel, legalábbis nagyon remélem.A tégely tetejét levéve egy védőtetőt találunk. Itt lakik a műanyag spatula, amivel a tapaszokat kellene higiénikus módon kihorgászni. Nekem ez nem áll kézre, elég kényelmetlen használni, így legtöbbször inkább csak a körmömmel csippentek fel egyet. Az aranyszínű, zselés, kicsit szilikonos állagú tapaszok jó sok folyadékban úszkálnak, és annak ellenére, hogy a tégely jól zár, rendszeresen találok a fürdőszobaszekrényben egy kevés folyadékot a doboz alatt. Rejtély...

A bőrre helyezve hűsítő, majd pedig enyhén bizsergető, égő érzést kelt a szem alatt, a pattanásokon csak hűsít. Az illata nagyon erősteljesen parfümös, egyébként kellemes, csak hosszú hónapok illatmentessége után egy kicsit sokkoló volt szembesülni vele. Ezt az illatot úgy képzeljétek el, hogy még a rácsavart tégelyből is árad kifelé a parfümériákat megszégyenítő illatkompozíció.
A tapaszokat 20-30 percig kell fennhagyni, ez pont elegendő idő arra, hogy teljesen megszáradjanak. Egyébként jól tapadnak és csak minimálisan csúszkálnak. A szem alá való tapasz elsőre fura formájúnak tűnt, de 1-2 használat után már rájöttem, hogyan tudom a legoptimálisabban felhelyezni.

Többször említettem már, hogy a szemkörnyékápolóktól nem várok csodákat, ugyanis örökölt karikákkal élek, ami miatt mindig úgy nézek ki smink nélkül, mintha másnapos lennék. Ezeken nem segít sem az alvás, sem a folyadékbevitel, egyszerűen mindig jelen vannak és azok a kozmetikumok sem hatnak, amiket kifejezetten az erre a problémára megoldást keresőknek fejlesztettek ki. A Gold Racoony-tól sem vártam sokat, de egy picit, tényleg csak egy picit mintha halványítaná a karikákat.  Döntsétek el ti a lenti kép alapján, mert én egyik percben látom a hatást, a következőben már nem.

Épp növesztem a szemöldököm, ezért a kuszaság


Ellenben ha valamiben zseniális, akkor az a puffadás megszüntetése. A hűvösségével és az enyhe bizsergető érzéssel pikkpakk lelohasztja a duzzanatokat, úgyhogy reggelente életmentő lehet ilyen helyzetben, emellett kicsit praktikusabb megoldás mint a fagyasztott kanál. A használata után pedig hosszú órákig hidratált és puha a szemem alatt a bőr.
A pattanásokkal szemben szerintem nem igazán hatásos, a friss darabokon annyiban segít, hogy mérsékeli  pirosságot, de egyébként nem vettem észre, hogy hamarabb elmulasztaná őket.Összességében nem bántam meg, hogy beszereztem, de nem is tartom kihagyhatatlan vételnek. Az árát (~2600 Ft) teljesen megéri, ahogy elnéztem ez az egyik legolcsóbb termék a kategóriában, úgyhogy ha ilyenen gondolkodtok, akkor érdemes egy próbát tenni vele.
ITT tudjátok megvásárolni (Ha lehet, inkább koreai eladótól vegyétek, mert nem mondom, hogy a kínaiak nem eredetit árulnak, de inkább menjetek biztosra).