BENTON HONEST CLEANSING FOAM ARCLEMOSÓ


Bátran kijelenthetem, hogy a Benton a kedvenc koreai kozmetikum márkámmá nőtte ki magát, hiszen szépen lassan az összes terméküket kipróbáltam már és eddig egyik sem okozott  nagy csalódást.
A mai posztban a Honest Cleansing Foam-ról mesélek, amivel olyan szeretlek is, meg nem is kapcsolatban élünk.
Az összetevők gyönyörűek és nemcsak tisztítást ígér, hanem hidratálást is. Nos, előre elmondom a lényeget: engem nem hidratál szinte semennyire, sőt inkább eléggé kiszárítja a kombinált típusú arcbőröm. Ennek ellenére gyakran nyúlok érte a polcon, mert durván jól tisztít, a sminket is pikk-pakk lehozza, pedig nem ez lenne a funkciója. A használata után, ha végig húzom az ujjam az arcomon, csikorog mint az állat. Egy oka van, hogy nem sértődtem meg a szárítás miatt, méghozzá az, hogy a márka csiga-méh tonikját belepacsmagolva az arcomba másodpercek alatt visszanyerem az egészséges hidratáltságot.  Egyébként nem irritált, nem okozott pattanásokat és mitesszereket sem.A fehér pattintós tubus 150 ml arclemosót tartalmaz, ami hihetetlenül kiadós mennyiség, mivel alig egy pöttyintés elég a teljes arcra. Nagyon jól eloszlatható, bár nem értem miért habnak nevezik, mikor inkább egy sűrű krémre emlékeztet és az arcon sem lesz túlzottan habos az állaga. A másik problémám vele az illata. Nagyon elszoktam már az illatos kozmetikumoktól, és elvileg a Honest Cleansing Foam-ban sincsen illatanyag, mégis olyan, mintha fogtak volna egy tucat klasszikus Dove szappant és összedarálták volna, hogy tubusba lehessen tölteni.

Összességében szeretem használni, mert kiválóan tisztít, lehozza még a sminket is és kellemes a használata, de a szárítás és az illat miatt nem tudom azt mondani, hogy ez egy tökéletes arclemosó.

Próbáltátok már ezt a lemosót?
Szeretitek a Benton termékeket?