HA A NYÁR RÚZS VOLNA - MILANI FRUIT PUNCH


Ha a nyár rúzs volna, akkor szerintem szakasztott olyan színe lenne, mint a Fruit Punch-nak. Jelenleg ugyan semmi nem utal arra, hogy közeledne a strandidő, de a mai poszttal megpróbálok csempészni egy kis napsütést, melegséget és nyarat az életetekbe - legalább arra a kettő percre, amíg elolvassátok ezt a posztot :)


A Milani rúzsokról már többször is írtam, így nem árulok el újdonságot azzal ha azt mondom, nagyon szeretem a márka rúzsait. Ár-érték arányban verhetetlenek és hihetetlenül gazdag színválasztékban kaphatóak, így aztán tényleg nincs nő, aki ne találna fogára valót a választékból. Tudom, hogy sokan a matt rúzsaikat preferálják, de ha rám hallgattok, akkor tesztek egy próbát a sima Color Statement darabokkal, mert - csak halkan, köztünk szólva mondom - szerintem sokkal, de sokkal jobbak mint a matt formulájú társaik.

A Fruit Punch az idei kattanásom eredménye, ugyanis 29 évig hallani sem akartam róla, hogy rózsaszín rúzst kenjek a számra. Végül rá kellett jönnöm, hogy a természetes barna hajszínemhez, a hullafehér bőrömhöz és a szemszínemhez elég jól állnak ezek a színek, adnak némi életet az arcomak, így a Fruit Punch már a harmadik ilyen színvilágú rúzsom, és attól félek, hogy nincs még vége...Na de beszéljünk a lényegről! Mint mondtam, ez a rúzs is a Color Statement vonalat erősíti, tehát egy krémes állagú, fényesebb (de nem szemkiverősen csillogó) finisű rúzs. A felvitele rettentően könnyű, hiszen a krémessége miatt szinte ráolvad az ajkakra. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy el is mászik, nekem egyszer sem futott ki a vonalból, pedig kontúr nélkül használom. Már egy húzással is kellően pigmentált színt kapunk, én tényleg csak a megszokás miatt szoktam még egyszer átszaladni vele a számon. Viselni pedig fantasztikus, abszolút nincs az a tipikus "van valami a számon" érzés, amit - nem tudom, ti hogy vagyok vele - én kifejezetten utálok. Nem emeli ki az ajkak hibáit. Szárítást nem tapasztaltam, sőt még egy kicsit hidratál is. Persze nem minden olyan tökéletes, nálam a tartóssága elég gyenge, evés-ivás nélkül 2-3 órát bír ki igazítás nélkül. Egyébként kezdem azt hinni, hogy velem van a baj ilyen szempontól, mert nagyjából semmi nem marad meg a számon hosszútávon, olyan dolgok sem, amikről mindenki ódákat zeng.

A színe szerintem csodaszép. Melegebb árnyalatú pink, amiben bizonyos fényviszonyok között felfedezhető némi korallos beütés is. Vibráló és pezsgő, mégsem arcul csapós rúzs ez, emiatt bátran fel lehet kenni egy szimpla hétköznapon is, a jókedv garantált lesz tőle. Számomra egyszerűen csak a nyarat jelképezi. Csak ránézek és érzem a perzselő napfényt a bőrömön, az almafröccsöt a számban és az orromba szökik a partot nyaldosó langyos víz illata. Ez a szín pont olyan vidám és könnyű mint a nyár.

Ő már a sokadik  rúzsom a Milanitól és úgy látom, hogy ezen a vonalon nem nagyon tudnak hibázni. Ha csak egy kicsit is megtetszett ez a boldogság-szín, akkor ne habozzatok mert csodaszép élőben, a képek csak egy kis szeletét adják vissza az igazi tündöklésének.
Ha mégsem tetszik, akkor bártan ajánlom a többi Milani rúzst.  Nekem a Teddy Bare és a Rose Femme a teszt óta is óriási szerelmem, ráadásul most reneszánszukat élik a kilencvenes évek barnás árnyalatai. Aki ilyet keres, annak a Teddy Bare tökéletes lesz, a pinkes nude szerelmesei pedig a Rose Femme-al fognak örök barátságot kötni.
A Fruit Punch ITT szerezhető be.További Milani rúzs tesztek a blogon:


Van kedvenc nyári rúzsotok?