SZILÁRD FÜRDŐOLAJOK A LUSHTÓLA mai poszt főszereplőit a hidegebb idő beköszöntével szerettem volna megmutatni, hiszen a nyári napokon – hozzám hasonlóan - sokan nem preferálják a kádfürdőzést. Aztán eszembe jutott, hogy egy dolog lehet még sokkal rosszabb az izzasztó nyári 40 fokban való forró fürdőnél, méghozzá az izzasztó 40 fokban való testápolózás! A legtöbben azonban kénytelenek ilyenkor is hidratálni a bőrüket, és bár vannak kellemesebbnek tűnő alternatívák is (zuhany alatti testápolók, szárazolajak), sokan még mindig a hagyományos testápolókban bíznak, azonban ezek ilyenkor extra lassan szívódnak fel, csúsznak, másznak, viszketnek, izzasztanak, szóval nem éppen komfortos a használatuk.
A Lush szilárd fürdőolajai abból a szempontból fantasztikusak, hogy egyesítik magukban a luxus fürdőélményt és a teljes körű testápolást. Ezekbe az aprócska, színes, mókás termékekbe sikerült annyi hidratáló anyagot belepakolni különböző olajok és vajak segítségével, hogy a használatuk után még a legszárazabb bőr sem fog testápolóért kiáltani.

Három szilárd fürdőolajat volt módomban kipróbálni a Lush kínálatából.

A pink színű golyócska a Razzle Dazzle névre hallgat és gyengéden finom ibolyaillattal kényeztet. A rajta lévő apró csillámok egy kis varázslatot hintenek a vízbe, hogy abszolút teljes legyen a relaxáció.Az ombre Melting Marshmallow Moment egy az egyben Snow Fairy illattal dúsítja a vizet és enyhén sárgára színezi azt.A körtére hajazó, ámbár szigetként létező Floating Island a lehető legfinomabb vanília illatot árasztja, nekem ő volt a személyes kedvencem.Mindegyikben bőségesen található shea vaj, kakaóvaj és kókuszolaj, és ez a hármas már eleve garantálja a puhaságot, de ezen felül még számtalan olaj is segíti a hidratálást. A szilárd fürdőolajok nem képeznek habot és az illatuk sem olyan intenzív mint ahogyan azt a fürdőgolyóktól megszokhattuk. Ezeket azért írom, hogy nehogy csalódás érjen bárkit is, viszont cserébe hihetetlenül gazdagon olajozzák meg a vizet, aminek a felszínén tisztán láthatóvá válik ez a réteg. A bőrre is bőven kerül, ezért én azt tanácsolom, hogy csak óvatosan itassuk le a vizet törölközéskor, nehogy letöröljük ezeket a csodás anyagokat. Fantasztikusan hidratált, pihepuha bőr lesz a végeredmény, ha a Lush szilárd fürdőolajaival zárjuk a napot, és farantáltan megspórolhatjuk aznapra a testápolót.

A fenti fürdőolajok (és még másik három fajta) beszerezhetőek a Lush üzletekben, illetve a webshopban.

Ti nyáron is kádfürdőztök?