ÚJ BEAUTY BOX A MAGYAR PIACON! - SECRET SELECTION | MI VOLT AZ ELSŐ DOBOZBAN?


Bizony mondom néktek, új szépségdoboz debütált Magyarországon, méghozzá Secret Selection néven. Ennek a hírnek kifejezetten örültem, hiszen van ugyan a piacon jónéhány hasonló az elsőhöz, de ezekhez vagy elég speciális módon lehet hozzájutni, vagy pedig nem meglepetés a tartalom. Azt mind tudjuk, hogy a versenyszellem jót tesz, ellenben a monopolhelyzetről mindez nem mondható el, úgyhogy hajrá, hajrá, legyen még több ilyen, kereslet szerintem lenne rá.
A Secret Selection egy havonta megjelenő beauty box szolgáltatás lesz, amelyben olyan teljes kiszerelésű termékek kapnak helyet, amelyek nem találhatóak meg a hazai drogériák polcain. A doboz ára 5500 Ft (a szállítást tartalmazza), és mivel korlátozott számban érhető el, így a leggyorsabbaké a szerencse. A termékek kiléte titok, de a márkákat minden nap felfedték előttünk a Facebook oldalon.
Bevallom, nem igazán az én világom ez a meglepetésdobozosdi, mert mindig arra jutok, hogy inkább megveszem a doboz árán azt, amit igazán szeretnék, de most mégis elcsábultam. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, másrészt a márkák nagyon meggyőzőek voltak. Végül ennél a képnél dőlt el a történet, ugyanis sikerült kisakkoznom a tartalom nagy részét, ebből már tudtam, hogy tetszeni fog.
A regisztráció és a rendelés egyszerű volt, a honlap könnyen átlátható, kaptunk visszaigazoló e-mailt és folyamatosan tájékoztattak a Facebook oldalukon a helyzet állásáról. Szombaton nyitott a rendelés, ma reggel kézhez kaptam a dobozt. A futár érkezés előtt telefonált, bár a beígért e-mail elmaradt. Ráadásul mindenki ugyanazon a napon kapta meg a csomagot, úgyhogy remélem, senkinek nem lövöm le a poént. Az első doboz egyelőre egy sima kartondobozban érkezett, ennek egyetlen prózai oka van: nem készültek el időben a szép dobozkák. Én ezt meg tudom bocsátani, hiszen elsősorban nem a dobozért fizetek 5500 forintot, hanem a tartalmáért, bár tény, hogy a doboz ad egy kis plusz az egésznek. A következő hónapban gondolom már nem lesz erre sem panasz.A dobozban található márkák pedig a következők: Korres, Phil Smith Be Gorgeous, Une, Technic és O.W.N. Candle. Az első  megrendelők kaptak egy kis ajándékot is, nekem ez egy doboz levendula illatú mécses volt. Na de nézzük sorban a termékeket!

Korres Basil Lemon tusfürdő
Ez volt az egyik márka és termék, ami miatt a rendelés mellett döntöttem, ugyanis ezer és egy éve nézegetem a Korres cuccokat a Lookfantastic-on. Egy görög márkáról van szó egyébként, akik nagy hangsúlyt fektetnek a természetes összetevőkre, emellett homeopátiás módszerekkel dolgoznak és nagyon, de nagyon guszta dolgaik vannak. Nekem egy bazsalikomos citromos tusfürdő jutott, ami elég bizarrul hangzik, én is néztem nagyokat miután megláttam, de elszaladtam gyorsan kezet mosni vele és úristen, ezek tubusba zártak egy  fülledt tengerparti vakációt! Majd írok róla bővebben, ha már lesz vele tapasztalatom, de az illata teljesen levett a lábamról.

Phil Smith Be Gorgeous Big It Up hajdúsító hab
Phil Smith egy sztárfodrász, akiről én még életemben nem hallottam, de ez nem is csoda, főleg hogy annyira követem a témát, mint hogy tudom ki volt Vidal Sassoon. És ennyi. No de nem is ez a lényeg, hanem hogy ennek a Philnek van egy saját hajápolási márkája a szigetországban, és ebbe a dobozba is került belőle. A Big It Up termékcsaládból a hajdúsító habot mintha csak nekem találták volna ki, ez volt a második ok, amiért a doboz hazajött. Ezer éve keresek valamit, ami képes volument varázsolni a hajamba és meg is tartani azt 10 percnél tovább, úgyhogy óriási reményekkel telve nézek farkasszemet ezzel a pink flakonnal. Használható normál, vékonyszálú és lapos hajra is, állítólag nem nehezít el és nem is zsírosít. Kíváncsian várom :)

Technic Mega Nudes 3 paletta
Itt a márkát nem, csak a terméktípust lehetett tudni, így bevallom, egy kicsit lelohadt a lelkesedésem, amikor megláttam a dobozban ezt a Technic palettát. A csomagolása nagyon gyenge és olcsó hatást kelt, még a Lovely hasonló palettáinál is rosszabb. Aztán elszégyelltem magam, hogy fene a sznob fejemet és jól beleturkáltam a színekbe, hátha. És a szavam is elállt, mert ez a gagyi műanyag, amiben mozognak még a tepsik is, egy igazi csodát rejt! Mutatom:

Ez itt egy réteg, alap nélkül, ecsettel húzva. Nem viccelek! A színek nagyon szépek, van benne két matt árnyalat is és annyira minimálisan porol, hogy el sem hiszem. Jó ötlet volt nude palettát tenni a dobozba, hiszen ezt mindenki ki tudja használni, aki egy kicsit is sminkel. És újra bebizonyosodott, hogy nem szabad külsőről ítélni, mert érhetnek meglepetések.

UNE Lip-Toned Colour Rúzs

Az UNE márka (a Bourjois gyártja) emlékeim szerint kapható volt egy időben Magyarországon, de valamiért már rég nem láttam. A dobozban egy rúzs lapult, amely 100%-ban természetes összetevőkből áll.  Hozzám egy rozsdavörös szín (L20) érkezett, és megmondom őszintén, hogy ettől sem voltam eltelve. Aztán felkentem és ejha! Nagyon kellemes állagú termék, kicsit zselés érzete van használatkor, az ajkakon pedig olyan, mintha csak egy sima ajakápolót használtunk volna. A színe és a finise is igaz meglepetés, egyáltalán nem olyan csúnya és öreges, mint ahogy az elsőre tűnt.

1 réteg - 2 réteg
Nóri, a Nóra Tükre bloggere írt erről a rúzsról ma részletesen, ITT tudjátok megnézni a posztot az L22-es árnyalatról.

O.W.N. Candles illatos viaszok
Imádom az illatos viaszokat és nagyon szeretek más márkákat is kipróbálni, igyekszem nem leragadni csak a Yankee Candle-nél. Javítsatok ki, ha nem így van, de én ezzel a márkával mintha találkoztam volna már idehaza, bár azt meg nem mondom hogy hol, mindenesetre nagyon cuki dolgaik vannak, a gyertyák teljesen must have darabok. Titokban reméltem, hogy esetleg az kerül a dobozba, de a viasz sem rossz, főleg hogy orchidea illatban kaptam. Nyolc óra égést ígér a dobozon (2 óra/db?) és teljesen minden mentes, egészséges viaszok.

Ezek mellett volt még egy doboz levendula illatú teamécses és egy kétoldalas levél, amelyben köszönetet mondtak a vásárlásért és részletesen bemutatták a terméket. Külön ki kell emelnem a szöveget, mert nagyon kreatív módon szólítottak meg, kerülve a tényszerű felsorolást. Emellett az első doboz megrendelői 10% kedvezményt kapnak a következő doboz árából. Na és biztos ami biztos, megnéztem a lejáratokat is, e tekintetben is minden rendben (mindannyian emlékszünk a két évvel ezelőtti csúfos bukásra a Luxbox kapcsán, ugye?) Összességében nekem ez a Secret Selection doboz nagyon bejött, nyilván azért, mert csupa olyan dolog van benne, amire már vágytam vagy amit szívesen használok egyébként is. Semmi olyat nem tudok mondani, ami nem az én ízlésem, vagy kihasználhatatlan. Kezdésnek szerintem ez szuper volt, nyilván lesznek fanyalgók, de ez természetes, nem lehet mindenki ízlését eltalálni.
Őszintén remélem, hogy a Secret Selection csapata nem esik abba a hibába, mint amibe a legtöbb ilyen beauty box igen, hogy a kezdeti "beetetés" után a többi doboz sokkal alacsonyabb színvonalon lát napvilágot. Ez egy jó kezdet volt, de remélem lehet még fokozni! (És külön köszönöm, hogy nem tettek bele fogkrémet).

A végére jöjjön egy kis matek. A doboz ára 5500 forint, a benne lévő termékek eredeti ára pedig (a névre kattintva eljutsz a honlapra):
Korres tusfürdő: 8£ = ~3080 Ft
Phil Smith hajhab: 4£ = ~1540 Ft
UNE rúzs: 8£ = 3080 Ft
Technic paletta: 2£ = ~780 Ft
O.W.N. Candle viasz: 2.45 € = ~750 Ft
Összeadva tehát 9230 Ft összesen. A Lookfantastic oldalán most akciós a tusfürdő, így 6.40£-ba kerül, tehát ha azzal számolunk, akkor pedig 8650 Ft-ra jön ki a doboz tartalma.

Szerintem egész jó deal volt. Továbbra sem leszek elvakult szépségdoboz-függő, de a hasonló ajánlatokra szívesen mondok igent. És most elmegyek zuhanyozni :D