SECRET SELECTION MEGLEPETÉSDOBOZ | SUMMER SELECTION KIADÁS

Az első Secret Selection dobozt nem is olyan rég mutattam, és máris itt a második kiadás, ezúttal  színekkel és illatokkal egyaránt a nyárra hangolva. Bevallom őszintén, hogy az utolsó pillanatig halogattam a rendelést, mert kicsit sűrűnek érzem ezt a havi megjelenést, de végül beadtam a derekam és megrendeltem (Nem, a Ciaté márkának még véletlenül sem volt semmi köze a dologhoz. Seeemmi.) A múltkorihoz hasonlóan szintén öt teljes kiszerelésű, csak külföldön elérhető termékkel pakolták meg a dobozt. Apropó doboz! Még mindig nem készült el az igazi meglepetésboboz, ezért csak egy sima fehérben kaptuk kézhez, de ez engem személy szerint nem érint mélyen, amíg ilyen remek a beltartalom. A benne lévő márkák az alábbiak voltak: Ciaté, Cyclax, Kinky Curly Straight, Malibu Sun, Anovia Tropical Sun. 

Ciaté Paint Pots körömlakk - Electronica 
Nagyon reméltem, hogy körömlakk lesz és nem csalódtam szerencsére. Hát hűha, ez aztán egy igazi nyári szín! Nagyon pink, nagyon neon, nagyon tetszik :) Azért is örülök, mert a neonos színek eléggé hiányoznak a készletemből, valahogy magamtól sosem veszek ilyeneket, de ez tényleg szuper. Ki is próbáltam, két rétegben egy kicsit átlátszik a szabadszél, amiatt vagy alapszín fölé vagy több rétegben fogom használni. Nem szárad teljesen fényesre, de nem is matt, a kettő között van félúton. Az üveg pedig hihetetlenül édes ezzel a masnival, ha beválik az Electronica, akkor biztosan fogok még Ciaté lakkot venni.

Cyclax levendulás-diós testradír
Az egész dobozom egy nagy csokor levendula, ugyanis a levendulás meglepik mellé még egy levendulás testradírt is sikerült kifognom. Nagyon szeretem az illatát ennek a növénynek, úgyhogy maximálisan boldog vagyok. A többiek dobozában akadhatott még barackos arcradír vagy kakaóvajas-diós testradír is a márkától. Bár most éppen egy másik testradírt tesztelek a Biolától, de biztos vagyok benne, hogy ez a Cyclax is nemsokára bevetésre kerül, nem tudom ugyanis türtőztetni a kíváncsiságom.

Kinky Curly Straight erősítő hajbalzsam awapuhi gyömbérrel 
Ebből a márkából lövésem sem volt, hogy mi fog belekerülni a dobozba, mert az ausztrál szalon saját márkás termékeiről nem sok infót találtam az interneten. Ha lehetne választani, talán ennek örülök a leginkább, mert a hajápolásomon még van mit fejleszteni, nem sikerült ugyanis még megtalálnom a tökéletes termékeket sampon és balzsam fronton. Talán majd most! Isteni illata van, óriási kiszerelés és a leírás alapján nemcsak balzsamként, hanem pakolásként is használható. Másoknak kerülhetett még a dobozba fiatalító hajbalzsam makadám olajjal is.


Malibu Sun fényvédős ajakápoló balzsam
Rossz vagyok, mert nem volt eddig fényvédős ajakápolóm, de szerencsére a helyzet megoldódott :) A Malibu egy igazán legendás márka (számomra legalábbis), úgyhogy maximálisan boldog vagyok, hogy kipróbálhatok tőlük valamit. Az enyém Tropical ízesítésű, ami annyit jelent, hogy isteni kókuszos naptej illata van, de ha jól sejtem, akkor ebből is több verzió került a dobozba.


Anovia Tropical Sun napozás utáni lotion
Ez az egyetlen, amit nem fogok használni, de nem gond, a nagymamám örülni fog neki, hiszen ő rendszeresen napozik. Azért kipróbáltam és kellemes illatú, gyorsan beszívódó könnyű kis készítmény, ami egészen biztosan jót tesz a napszítta bőrnek. Egy picit jobb lett volna, ha hozzám a napkrém kerül, mert annak ellenére, hogy nem strandolok, sosem felejtkezek el a fényvédelemről. De ilyen ez a zsákbamacska, tisztában voltam vele, hogy napozással kapcsolatos dolgok is lesznek, így abszolút nem vagyok csalódott.

A dobozba meglepetés gyanánt került még egy csokor istenien illatozó levendula és egy picike  notesz is, levendula mintával. Nagyon tudom értékelni az ilyen apró figyelmességeket, ezek a gesztusok teszik igazán szerethetővé a szolgáltatást. 

Nagyon bántam volna, ha kihagyom ezt a dobozt, így utólag már áldom az eszem, hogy mégis megrendeltem. Tényleg igazán nyári lett a beltartalom, sikerült megint olyan dolgokat összeválogatni, amit szinte mindenki tud hasznosítani és a kilométerekről illatozó levendula csak rátett egy lapáttal. Imádom, pont.

Több infó a dobozokról:

Mit szóltok?