SJP TESTSZAGÚ PARFÜMMEL HÓDÍT


Hét év után teljesen új parfümmel rukkol elő a Szex és New York egykori főszereplője, Sarah Jessica Parker. 
Az eddigi illataitól merőben eltérő, igazán egyedinek ígérkező kreáció a Stash nevet kapta és a leírások alapján az aromás-fás kompozíció egy igazi nehézbombázó lesz. A fő illatjegyek - a teljesség igénye nélkül - a fekete bors, zsálya, grapefruit, cédrus, pacsuli, massoiafa és pézsma, tehát igazán maszkulin alkotásról beszélünk, nem véletlen, hogy uniszex besorolást kapott. 

Az üveget nem bonyolították túl, hiszen a régi gyógyszertári üvegcsék ihlették, ehhez méltóan elég minimál, de a fekete-arany színkombináció azért egy kicsit mégis sikkessé teszi. 
Az illat kitalálásában pedig nem más, mint a férfias testszagok (igen, elég bizarr), a templomok illata (na jó, ez nyert), a bőr és az általa szívesen hordott férfi parfümök inspirálták a színésznőt, aki aktívan részt is vett a parfüm létrehozásában.
SJP így beszélt erről az egyik újságírónak: 
“Can you smell like, all the smoke? All the dark wood and body odor. It’s old and sexy, like a sweater from a guy who was on the Eurorail too long or something,”
Egyébként az IFF parfümőrei felelősek a sokat utaztatott, használt pasipulcsit idéző végeredményért, amit SJP a saját elmondása szerint mindennap, mindenhova fúj magára és gyakran túlzásba is esik vele.

Az illat remélhetőleg itthon is mihamarabb elérhető lesz, az USA-ban ősszel debütál a Stash 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésekben. Én nagyon várom a megjelenést, mert bár nem különösebben kedvelem a celeb-illatokat, de az ő parfümjeiben még sohasem csalódtam, a Covet és most már a Lovely is a polcom állandó lakói. A Stash minden tekintetben elég megosztónak ígérkezik, alig várom, hogy orrbavágjon!