SECRET SELECTION | MI VOLT AZ AUGUSZTUSI CSOMAGBAN?

Augusztusban is megrendeltem a Secret Selection csomagot - soha nem volt még ilyen, hogy zsinórban háromszor megvettem volna egy meglepetésdobozt, de az első kettő kiadás annyira tetszett, hogy nem volt kérdés a folytatás. Az augusztusi összeállítás már egy kicsit átvezetett minket az őszbe, legalábbis a plusz apróság ami a csomagban lapult, nekem nagyon ősziesnek hat.
Ez ugye a harmadik kiadása a Secret Selectionnek és a fenti képen nyilván észrevettétek, hogy nem dobozban érkezett. Ha jól tudom, végül a doboz ötletét elvetették, ugyanis annak az elkészíttetése annyira megtoldaná a doboz ránk rótt költségeit, hogy a megálmodók úgy döntöttek, hogy inkább maguk készítenek csinos csomagot a doboz helyett. Már leírtam egyszer, hogy engem ez cseppet sem zavar, sőt valahol örülök is, mert igyekszem az életemből és a lakásomból száműzni a felesleges lomokat és kacatokat, nincs szükségem még plusz felesleges dobozokra amik csak a helyet foglalják. Ellenben a csomagolás nagyon bájos lett, íme így lehet egy egyszerű papírzacskóba szívet-lelket beletenni. Kifejezetten tetszett, hogy minden egyes rendelőnek külön, kézzel ráírták a keresztnevét. Ilyen mértékű figyelmességet nem sok helyen láttam még, pedig semmibe sem kerül, mégis sokat jelent.
Most is, mint eddig, öt teljes kiszerelésű termék került a csomagba és járt egy plusz meglepi is melléjük. A csomag összeállításánál igyekeztek a vevők javaslatait szem előtt tartani, hiszen minden alkalommal megkérdezik a Facebook oldalukon, hogy mi mit látnánk szívesen a következő hónapban.
Na de lássuk is mi lapult a zacsiban! VARIETÉ SZAPPANKÜLÖNLEGESSÉGEK | LEVENDULÁS
Ő egy kakukktojás, hiszen magyar termékről van szó, míg a Secret Selection elvileg idehaza nem elérhető márkákkal kezdte a pályafutását. Valahol értem is, meg nem is a nyitást a magyar termékek felé, de ha őszinte akarok lenni, akkor valljuk be, a külföldi vonal a legnagyobb vonzereje a Secret Selectionnek. A szappan egyébként nagyon szép kivitelezés és ahogy megnéztem a Varieté honlapját, biztosan remek minőség is. Egyelőre eltettem későbbre, mert mostanában ritkábban használok szappant, és egyébként is van néhány megkezdve.


CYCLAX ARCMASZK | E-VITAMINOS UBORKÁS
A márka már nem ismeretlen számomra, hiszen az előző csomagnak hála van már tőlük egy testradírom. Most egy gigaméretű arcmaszk került hozzám, ami nagyjából egy életre elég lesz. Az én verzióm regenerál, hűt, ápol és revitalizál. Már kipróbáltam és jó kis cucc ez, megérintették vele a maszkmániás énemet.

BEAUTY AT CREIGHTON'S SQUEEKY CLEAN KÉZKRÉM
Kicsit unalmasnak tűnhet, de egy jó kézkrém kincset ér, ez pedig zseniálisan jó. Először is már az illata is megér egy misét, mert annyira finom málnaillata van, hogy a nyál összefut a számban tőle. De nem is ez a fő erőssége, hanem a rekordgyorsaságú beszívódás. Bekened és kész, már el is felejtetted, hogy ott van. Nem ragad, nem kensz vele mindent össze, nem csúszik. És remekül hidratál. 

DERMA V10 TESTVAJ | KÓKUSZ
Szintén egy angol márka. Én nyáron nem szeretem a testápolókat, úgyhogy ezt eltettem őszre-télre, de azért nem bírtam ki és beleszagoltam. Az Yves Rocher kókuszos parfümjének az illata megvan? Na ez szakasztott ugyanaz. Maga a krém jó sűrűnek tűnik, remélhetőleg tényleg tápláló lesz a téli hidegben.

W7 COSMETICS SZEMPILLASPIRÁL | FLIRTY EYES
A márkától van már néhány termékem, úgyhogy nagyjából tudom milyen minőségre számíthatok. Sejtettem, hogy szempillaspirál lesz a csomagban, ami jó választás volt, mert ez mindig jó ha van, de kicsit biztonsági játéknak érzem. Nekem a műszempilla-hatást ígérő Flirty Eyes jutott, aminek a keféjének a formája nagyon hasonlít a kedvenc Yves Rocher spiráloméhoz, szóval ha hasonlót tud, akkor már boldog vagyok. Nem bontottam még ki, mert négy spirálom van megnyitva, de alig várom, hogy kipróbáljam, szóval nem sokáig fogom bírni.

AJÁNDÉK AJTÓDÍSZ
Egy cuki szív alakú ajtódíszt is csempésztek a csomagba, ami nagyon kedves gesztus és Chili külön örült a csörgőnek :) Nekem nagyon tetszenek ezek a szolid, természetes dekorációk, úgyhogy hamarosan kikerül a bejárati ajtóra, hogy leváltsa a nyári szívecskét.


Összességében nem olyan rossz csomag, de ha őszinte akarok lenni, akkor az eddigi három közül ez volt számomra a legkevésbé érdekes. Nyilván nem mindig lehet 100 százalékban nekem tetsző dolgokkal megpakolni. Az arcmaszk és a kézkrém miatt azért örülök, hogy megrendeltem. Mindenesetre tűkön ülve várom a szeptembert, amikor kiderüljön, hogy milyen márkák lesznek az ősz első Secret Selection csomagjában.

NEKTEK HOGY TETSZIK AZ AUGUSZTUSI VÁLOGATÁS?