SZPONZORÁLT VIDEÓ | SIGNAL WHITE NOW GLOSSY CHIC

Nagyon fontosnak tartom a fogápolást, erről már írtam itt a blogon, és még biztosan  fogok is, hiszen a fogaink állapota már az első pillanattól sok mindent elárul rólunk,  így nem kérdés, hogy a témának helye van a szépségápolás világában is. A fogaink mindig szem előtt vannak, éppen ezért nem csoda, hogy a legtöbben tökéletes és ragyogó fehér mosolyra vágyunk. Nos, a tökéletességet nem olyan egyszerű elérni, de van egy jó hírem: a fehérség és a csillogás már nem csupán a szerencsések kiváltsága,  hanem bárki számára elérhető a Signal szuper csajos Glossy Chic fogkrémje segítségével!

Biztosan sokan jártatok már úgy mint én, hogy kénytelenek voltatok lemosni egy szép rúzst, mert vállalhatatlanul sárgának mutatta a fogaitokat. Velem nem is olyan rég történt ez. Lelombozó volt a látvány és főleg a felismerés, mert mindig abban a hitben voltam, hogy a fogaim az átlagnál jóval szebbek és fehérebbek, de be kellett látom, hogy az évekig tartó folyamatos kávé és teafogyasztás  bizony kegyetlenül nyomot hagyott az utókornak. Ekkoriban kezdett megjelenni a polcokon a Signal White Now Glossy Chic és nem tagadom, nagyon megfogott a csomagolás, szinte messziről ordított róla, hogy vigyél haza!
A lent látható reklámfilmmel biztosan sokan találkoztatok már, hasonlóan csajosra és vidámra sikeredett, mint a fogkrém csomagolása:

Azért ilyen könnyen nem dőlök be, szóval a vásárlás előtt utánanéztem, hogy mégis mire számíthatok. Az ígéret szerint a Signal White Now Glossy Chic az azonnal fehérítő összetevői mellett még Ultra-Shine Crystals-t is tartalmaz, ami ragyogó csillogást kölcsönöz. Mivel ez még kíváncsibbá tett, nem volt más hátra, mint hogy a saját bőrömön (pardon, fogamon) teszteljem.
A fogkrém vibrálóan kék színű, ez biztosítja azt, hogy fogmosás után szinte azonnal, látványosan fehérebb fogakat villanthatunk. Nyilván ez csak optikai tuning, de annak viszont első osztályú, nem találkoztam még ilyen szempontból ennyire hatékony termékkel. A legjobb benne az, hogy hosszú távú használat során a hatás nem csak ideiglenes, hanem ténylegesen fehérít a fogakon. 
Azonban nem csak fehérítést, hanem csillogást is ígér, és ezt is maradéktalanul teljesíti.  A gélben szabad szemmel is látható kis csillámok a fogzománcon megtapadva egy fényes réteget képeznek, és ettől valami hihetetlenül ragyogó lesz a mosolyunk. Instant szépülés egyetlen fogmosással! Imádom.
Azoknak különösen ajánlanám, akik nem szeretik az erőteljes mentolos ízt, ugyanis ennek a fogkrémnek kicsit vaníliás, édeskésen mentolos íze van, tehát nem marja ki a szánkat, de nem is kell cserébe lemondanunk a frissességről.

Összességében engem teljesen meggyőzött  a Signal White Now Glossy Chic, miután ismét aggodalmaskodás nélkül hordhatom mindegyik rúzsomat. Bátran ajánlom azoknak, akiknek a tisztaságon kívül az is fontos, hogy a fogaik ragyogóan fehérek legyenek, akár már egyetlen fogmosás után is. Ne feledjétek, a szépségápolás az alapvető dolgoknál kezdődik! :)


*A posztot a Signal támogatta, de minden gondolat a sajátom.