MISSHA TIME REVOLUTION NIGHT REPAIR SCIENCE ACTIVATOR BORABIT AMPOULE

Imádom a koreai kozmetikumokat, a legtöbb termékem tőlük van és ha valami újdonságra vágyom, tuti, hogy legelőször az eBayen kezdek el nézelődni. A Missha Time Revolution szérumot már időtlen idők óta ki szerettem volna próbálni, de valamiért mindig elodáztam a dolgot, egészen addig, amíg meg nem jelent az újabb változat, aminek a nevéhez hozzácsapták Borabit szót és ráadásképp igencsak jó áron lehetett hozzájutni (a régihez képest).  Mindenki úgy emlegeti egyébként a Missha szérumokat, mint az Estée Lauder Advanced Night Repair jóárasított, felturbózott dupeját. A hasonlóságot megerősíteni nem tudom, de az kétségtelen, hogy a Missha jóval barátságosabb árcímkével és sokkal gazdagabb összetevőlistával rendelkezik. Szerettem volna egy jó szérumot éjszakára, ami segít egységessé tenni a bőrképemet, ráncba szedi a pórusaimat és nem tagadom, titokban vártam némi éjszakai photoshopot is. Mivel lassacskán a végére értem, ideje beszámolni a tapasztalataimról.

A CSOMAGOLÁS
Az üveg csodaszép, luxuskategóriás kinézettel rendelkezik, ez a lila szín és a pipettás adagoló teljesen levett a lábamról. Pár hónap elteltével már nem mutogatnám büszkén, ugyanis a feliratok csúnyán megkoptak és a pipetta sem váltotta be a reményeimet, mert fél ujjnyi anyag még az üveg alján van, de a pipetta már nem éri el, így fogalmam sincs, azt hogyan fogom onnan kivarázsolni, tekintve, hogy a szérum maga nem túl folyékony.
A KÉSZÍTMÉNY
Sűrű, sárgás színű anyag lakik az üvegben, ami szerencsére teljesen illatmentes és nagyon kevés is elegendő belőle, mivel könnyedén el lehet oszlatni az arcon. Szinte azonnal beszívódik, nem hagy maga után ragacsos vagy elnehezült érzetet, a felvitele után szinte azonnal folytatható a rutin.
A HATÁS
A véleményemmel bajban vagyok, mert őszintén szólva én semmit nem tapasztaltam a használata során.  Kellemes, könnyű kis készítmény, ami biztosan nagyon hasznos is, de látványos eredményről nem tudok beszámolni, pedig direkt használtam úgy is, hogy minden mást kiiktattam a rutinomból két hétre. Hidratált volt a bőröm, kellemes volt ránézve és megérintve is, de semmi más és valljuk be, ezt egy tök egyszerű hidratálókrém is tudja... Pattanásokat, irritációt nem okozott. Talán az a baj, hogy a korom dacára egy fia rácom sincs még, komolyabb bőrhibáim sem, és az arcápolási rutinom elég jól rendbe tette a bőrömet, így szegény Missha nem tudta megmutatni igazán, hogy mire képes, a prevenció meg ugye nem egy látványos dolog, de remélem, hogy ilyen tekintetben legalább dolgozott rendesen a szérum. Nálam elmaradt a szép bőrrel ébredés, vagy legalábbis nem a Missha gondoskodott erről.
Anyukám (száraz, érzékeny, vízhiányos és öregedő bőr)  is elhasznált egy üveggel, ő azért már kicsit korosabb nálam, és most kezdett el egy normális arcápolási rutint követni. Az ő véleménye az, hogy kifejezetten életre keltette és kisimította a gyűrött arcát, hidratált volt tőle a bőre és sokkal egészségesebb kinézetű és ruganyos, azonban a meglévő ráncaival - sem a kisebbekkel sem a mélyekkel - nem tudott mit kezdeni.
KONKLÚZIÓ
Furán érzem magam, mert mindenki imádja és ódákat zeng róla, de nálam nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mégsem akarom lehúzni, mert sok-sok elégedett véleményt olvastam és anyukámon is láttam, hogy működik, ráadásul ilyen összetevőjű szérumot ilyen áron nagyjából képtelenség találni a piacon. Azt mondom, hogy aki gondolkodik a megvételén, vagy éppen szérumot keres a rutinjába, az bátran tegyen egy próbát, ártani biztosan nem fog vele a bőrének, legrosszabb esetben úgy jár, mint én, jobb esetben pedig kap egy szuper jó terméket.