MEGÚJULTUNK!

...Vagyis hát a blog, nem is tudom miért beszélek róla többesszámban. A szemfülesek észrevehették, hogy ma egész nap elérhetetlen volt az oldal. Természetesen az én kezem volt a dologban, ugyanis sok hónapnyi gondolkodás után ma végre rászántam magam, hogy új külsőt varázsoljak a Cherchez La Femme-nak. Kicsit profibbat, kicsit Pannásabbat. Az indulás óta elég sokszor változtattam dizájnt, de a legutóbbi verzió már több, mint másfél éve változatlan volt és  vágytam már egy kis újdonságra. Imádom az eredmény és remélem, hogy nektek is elnyeri a tetszéseteket, hiszen igyekeztem szem előtt tartani az átláthatóságot az esztétikum mellett. Ami nagy újdonság lehet, az a slider (nem jut eszembe magyar szó rá, bocsi) a kezdőképernyőn. Nagyon rég vágytam egy ilyenre, hiszen a Cherchez La Famme első verziójánál anno egy olyan sablonom volt, ami tudta ezt és szerintem rettentően feldobja a kinézetet, no meg hasznos is.
A menüsor legördülő, és reményeim szerint ezzel végre átlátható lesz valamennyire a tartalom. Egyelőre ezen még dolgoznom kell, mert sajnos a címkézési módszerem eddig nem volt éppen átgondolt, így több, mint 300 posztot kell átnéznem és rendszereznem. Rajta vagyok, de eltart még egy darabig. A cím betűtípusa is más lett, sokkal jobban tetszik ez az egyszerű, kicsit magazinos külső, ami a főoldalon a posztok elhelyezkedésében is visszaköszön.
A profilképem is megváltozott, hiszen sokan írtátok (vagy céloztatok rá), hogy jó lenne egy olyan kép amin látszom is. Nos, ezen látszom én is, meg az orrom is 😄 Remélem ez megfelel, szeretnék azért egy igazán profi képet is készíttetni, de azt majd egyelőre később.
És ennyi 🙂 Remélem tetszik és ha valami problémát tapasztaltok, akkor jelezzétek felém, hogy javítani tudjam.