AVON MEGA EFFECTS KRÉMES SZEMHÉJFESTÉK & MAGIX HD PÚDER


Az Avon dekorkozmatikumaival elég rapszodikus a viszonyom: van olyan közöttük amit imádok, ilyenek például a szempillaspirálok és a rúzsok és vannak olyanok is, amikkel sosem jutok dűlőre, ezek jellemzően a szemhéjpúdereik és a szemre való egyéb termékeik. A mai bejegyzésben egy krémes szemfestéket és az újonnan megjelent HD púdert mutatom meg nektek.Kezdjük is a szemrevalóval, ami esetünkben szó szerint szemrevaló, hiszen hihetetlenül szívdobogtatóan néz ki a csomagolásban ez a Mega Effects krémes szemhéjfesték.


A Rose Gold árnyalatot választottam és csak remélni mertem, hogy a szememen olyan szépen fog mutatni, mint a tégelyben. Sajnos csalódnom kellett, mert a pigmentáltság elég gyenge (próbáltam magában és alapra is, semmi különbséget nem láttam, éreztem), inkább csak a csillámok kenődnek fel, a színt magát hosszasan kell építeni, hogy valami látszódjon is belőle. Ennek viszont az az ára, hogy sok anyagot kell felkenni, ami viszont nagyon hamar, nagyon keményre köt és emiatt borzasztóan zavaró érzést ad. Engem legalábbis iszonyúan idegesít, hogy minden pislogásnál és szemmozgásnál érzem, hogy VALAMI ott van a szememen, és húzódó érzést biztosít. Az állaga hihetetlenül kemény (egy krémes szemfestékhez mérten), így ecsettel csak időpocsékolás szórakozni, a legegyszerűbb, ha az ujjunkkal visszük fel. Hogy valami jót is mondjak róla, a tartóssága kiemelkedő, még este is a helyén volt, bár nem a kezdeti fényében tündökölt, de határozottan ott volt és a redőkbe sem ült be, pedig rejtett, zsíros szemhéjam van. Esetleg alapként el tudom képzelni a jövőben, ha túl tudok lépni azon, hogy betonként köt rá a szememre, de magában ez a szín nem sok vizet zavar. Ezen kívül még öt árnyalatban kapható, remélhetőleg azok jobban muzsikálnak. A MagiX HD porpúder viszont nagyon jó kis cucc!


Igazából erről nem sokat tudok mondani azon kívül, hogy szép egyenletesen és észrevétlenül eloszlatható, emellett elég sok órát kibír átfényesedés nélkül, még az én kombinált bőrömön is. A feladatát maximálisan ellátja és javára legyen írva még pluszban a csomagolás is, ami zárható-nyitható, így nem fog minden alkalommal az ölünkbe borulni a tégely tartalma, emellett jól is adagolható.

A termékeket még ma megvásárolhatjátok akciósan, a krémes szemhéjfesték egyébként 1999 Ft, a HD púder pedig 3199 Ft teljes áron.