AVON REINDEER SZILVÁS-VANÍLIÁS HABFÜRDŐ

Vannak dolgok, amiknek így a harmadik X köszöbén sem tudok (és nem is akarok) ellenállni, ilyen például az AVON karácsonyi kiadású habfürdője, ami idén szupercuki rénszarvasos és télapós kiadásban került a katalógusba. Sokat vacilláltam, végül a rénszarvasos verziót választottam, mivel  ő szilva és vanília illatot kapott, míg télapós almás-fahéjas - ezt az illatkombinációt pedig nem szeretem annyira, így győzött a rénszarvas.
A kiszerelése a habfürdőkhöz képest elég kicsi, mindössze 250 ml, de cserébe viszonylag kevés elég a fördővízbe, mert szépen habzik. Az illatában, bevallom én sem a szilvát, sem a vaníliát nem érzem, inkább valami édeskés cukorkaillata van, sőt engem még egy kicsit a Donald rágóra is emlékeztet (hogy imádtam, te jó ég!). A bőrön nem marad meg ez az illat sajnos, de a fürdés ideje alatt végig érezhető.
A színe csodás lila, amit a víz már nem ad vissza, és kicsit géles, zselés állaga van, ez elég ritka a habfürdők között. A flakon betonkemény, benyomni szinte nem is lehet, úgyhogy legyetek okosabbak mint én, és első használat előtt szereljétek le róla a szűkítő bigyót, hogy a habfürdő gond nélkül adagolható legyen. A karácsonyi habfürdők elérhetőek a novemberi katalógusban és online 949 Ft-ért.