KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGLISTA


Régen írtam már kívánságlistát, viszont annyira érzem idén a karácsony szellemét, hogy idejét éreztem összegyűjteni a vágyaimat egy csokorba. Javarészt szépségápolási dolgok kaptak helyet, de akadnak itt lakberendezési és egyéb hasznos, vagy haszontalan dolgok is. Igazából ez egy olyan lista, amiből nem várok (majdnem) semmit a fa alá, ugyanis már megkaptam az ajándékom, illetve volt egy konkrét kérésem is, amiről tudom, hogy megkapom, így kvázi nem várok meglepetést, de álmodozni jó :) Egyébként a tavalyi, még mindig érvényes high-end kívánságlistámból két tételt kipipálhattam ebben az évben (Chanel rúzs és Shu Uemura szempillagöndörítő), ha erről is sikerül legalább ennyit beszereznem jövőre, akkor már elégedett leszek. 


1 JULIETTE HAS A GUN CIZTIZEN QUEEN Szerintem ez a parfüm már nem először szerepel kívánságlistásként itt a blogon. Azóta sem vettem még meg és ennek az a fő oka, hogy várok valami nagy alkalomra, ami miatt megjándékozhatom magam vele, hiszen ez tényleg az illatok alfája és omegája számomra és nem akarom csak úgy, egyszerűen megvenni. Persze ha megkapnám, nem lenne ellenemre, de a legszebb az lenne, ha én jutalmazhatnám meg magam vele. Reméljük, jövőre már eljön ez a pillanat :) Beszerezhető a niche parfümériákban és online a Notinonál.
2 PETRITY TÁSKA Most csak beszúrtam egy random tetsző darabot, de igazság szerint az összes Petrity táskát elfogadnám. Régen én is az a lány voltam, aki minél többet, minél olcsóbban akart felhalmozni mindenből, de idővel ezt szerencsére kinőttem és most már a minőségi dolgok beszerzésére törekszem. Egy ilyen táska amellett, hogy minőségi és biztosan hosszú évekig hű társam lehetne, még magyar dizájner darab is, emiatt duplán kedves lenne a szívemnek.
3 CLARISONIC MIA 2 ARCTISZTÍTÓ  Rengeteg alkalommal volt meg a kísértés, hogy vegyek egy elektromos arctiszítót, de az az igazság, hogy a szívem mélyén mindig is a Clarisonicra vágytam, legyen bármilyen drága vagy túlértékelt is. Őt valószínűleg be is fogom szerzni a jövő évben. Elérhető itthon a Douglasban.
4 ELECTROLUX ERGORAPIDO Nagyon rég vágyom egy ilyen kézi porszívóra, mert bár imádom a Karcher porszívómat, nem mindig van kedvem előcibálni, amikor csak gyorsan, 2-3 perc alatt akarok végigszaladni a lakáson. Erre ez a kis nyeles, akkumulátoros csoda pont elég is lenne, így ezt kértem karácsonyra a fa alá, szóval nemsokára már rallyzhatok is vele a lakásban :) 
5 KAT VON D FOLYÉKONY RÚZS Nem tudom hogyan, de engem elég későn kapott el a Kat Von D láz, és emiatt csak mostanában kezdtem el nézegetni a termékeit, bár a rúzsokkal szemezek egy ideje. Sajnos itthonról elég nehéz beszerezni, de előbb-vagy utóbb teszek vele egy próbát, már ki is néztem három árnyalatot. 
6 THE BALM AUTOBALM HAWAII PALETTA Igazából a theBalm termékek sosem varázsoltak el, viszont ez a kis multifunkciós paletta igazán jól jönne, mert szeretem az ilyen több az egyben termékeket, hiszen van olyan szituáció, amikor jól jönnek. Beszerezhető külföldön vagy a Notinonál.
7 IKEA HEMNES KÖNYVESPOLC Alig várom már, hogy megnyisson a webshop, mert addig jobbára csak a katalógusra csorgatom a nyálam. A HEMNES a kedvenc bútorcsaládom és ez a könyvespolc nagyon nagy szolgálatot tenne, ugyanis már egyszerűen nincs hová rakni a könyveimet, lassan elveszítem az uralmat a rendszerezésük felett. 
8 ZOEVA ECSETEK Szintén egy olyan tétel, amit már hónapok óta nézegetek, de mindig lebeszélem magam, mondván, hogy millió ecsetem van, nincs szükség még többre, de az az igazság, hogy megesz a penész a Zoeva ecsetekért és a meglévő ecseteim közül talán tízet ha használok, a többi csak porfogó. (A tudatos vásárlás, ugye...) Szóval jó lenne végre egy igazán minőségi, abszolút kihasználható készlet.
9 THIS WORKS DEEP SLEEP PILLOW SPRAY Ezt a párnára fújható sprayt még Piffenynél láttam először és akkor még csak aranyosnak találtam, mostanra már nagyon szívesen a magaménak is tudnám, mert nem egy alkalommal tapasztaltam, hogy az illatok igenis hatással vannak az alvási ciklusomra. Ez a termék pedig annyira ígéretes, hogy előbb-utóbb a kosaramban landol majd. 
10 WD ELEMENTS KÜLSŐ MEREVLEMEZ Na jó, ez eléggé eltér a fenti listától, de tudnotok kell, hogy imádom a kütyüket, igaz ezen nincs sok minden imádnivaló, inkább praktikus. Több, mint egy hete már álmaim laptopján püfölöm a billentyűket és imádom, viszont szükségem lesz mellé egy külső merevlemezre, hogy el is férjek majd az évek során. Azt gondolom, hogy 1 TB elegendő lesz, hiszen az előző gépemen is ennyi volt  az annyi, de igazából a 2 Tb sem sokkal drágább. Ez a MUSZÁJ kategória, szóval a jövő évben mindenképp beszerzem. 

Ti mit kértetek karácsonyra?