MISS SPORTY ÚJDONSÁGOK II. | 100% ROCK KOLLEKCIÓ


Múlt héten a Super Hero termékeket és néhány új őszi lakkot mutattam a Miss Sporty újdonságai közül, ma pedig a szemeken lesz a hangsúly a 100% Rock kiadás termékeivel. 
Összesen négy kence lesz porondon: kettő szemhéjpúderpaletta, egy szemceruza és egy szempillaspirál.


Kezdjük a legizgibbel, a szemhéjpúder palettákkal. Az egyik egy igazi dögös füstös paletta, a másik egy kicsit aranyosabb, fémesebb darab. Mindkettőben négy szín lakik, ennyivel már szépen lehet boldogulni. A csomagolástól ne várjunk csodát, az applikátor pedig egyenesen a minek vagy kategória,  bár a sajtóanyag azt tanácsolja, hogy használjuk bátran az ujjainkat, én azért maradtam az ecseteknél. Öregszem, na.


Mindkettről elmondható, hogy viszonylag jól pigmetáltak, de csakis szemhéjalap használata mellett, ugyanis nélküle elég gyengécske a tudásuk. A bennük lévő apró csillámok potyognak a festékkel együtt mindenfelé, így satírozásnál elkerülhetetlen, hogy ne csillogjunk a szemünk alatt is, és nap végére is elvándorol a nagyja a helyéről.

100% Golden Eye Look

Egy aranyat, két barnát és egy világosabb highlighter színt kapunk a pénzünkért (bónuszként Tina Turnert a fejünkbe), ha a Golden Eye Look palettát választjuk. Mindegyik szín szaténos, bennük apró csillámokkal.
A két barna nagyon szép, és ezek a legpigmentáltabbak is, míg a világos highlighter szín a leggyengébb - de ez várható volt, a világos színek minden palettában gyengébben muzsikálnak. Az arany nagyon szép, de az én bőrtónusomhoz borzasztó, a minősége közepes.  A festéket építeni kell elég sokat, amíg megfelelő eredményt érünk el, bár a negyedik szín, a sötétebb barna egész kezes. Szemhéjalappal tartós a vele készített smink, de mint mondtam, az apró csillámok hamar megadják magukat az elmúlásnak. A lenti képen láthatjátok a színmintákat, fent alap nélkül, lent a Milani szemhéjalapra húzva. A két barna a szememen elég egyformára transzformálódik, emellett az arany sem üt el túlzottan tőlük, így ezzel a palettával elég egysíkú sminket kaptam, bár lehet, hogy csak az én bőrtónusommal nem működött a dolog.100% Smokey Eye Look

Két matt és két fényes, csillámos árnyalat kapott helyet a füstös palettában, a csillogás a feketének nagyon jól áll, csak kár, hogy a szemre nem jut belőle túl sok. Ez a paletta sokkal jobban a szívemhez nőtt, mert egyrész pigmentáltabb, mésrészt nem is potyognak annyira a színek és még jobban is állnak. A két matt barna szerintem nagyon szuper, alappal használva kifogástalanok, egyedül a fekete potyog indokolatlanul nagyon, de egy kis rutinnal ezt lehet kezelni. Könnyen satírozhatóak és építhetőek, ez alapvető egy füstös smink készítésénél, és a Smokey Eye Look paletta átmegy a rostán. Sajnos a csillámok ennél is leköltöznek egy idő után a szem alá, de néhány órán át kifogástalanul teljesít.
A képen láthatók a swatchok, fent alap nélkül, lent alappal.PUMP UP BOOSTER 100% ROCK SPIRÁL & SZEMCERUZA

Tartozik még a családba egy dúsító szempillaspirál és egy krémes formulájú szemceruza is, mindkettő éjfeket színben és azonos stílusú csomagolásban látott napvilágot.


A spirál keféje duci, én ezt csak barbapapa formának hívom, és sokan nem szeretik, mert nehéz vele hozzáférni a rövidebb pillákhoz.  Nekem nincs vele bajom, a kedvenc szempillaspirálomnak is ilyen a keféje, jól boldogulok vele. A festék tényleg nagyon fekete, de ezt a hétszeres dúsítás dolgot, amit ígér, nos azt nem igazán érzékeltem, sőt inkább azt vettem észre, hogy nagyon összetapasztja a pillákat, főleg amikor két rétegben használom. Lehetséges, hogy csak némi idő és levegő kell a festék formulájának ahhoz, hogy a megfelelően működjön, ezt még nem volt időm kitapasztalni.

A szemceruza kúp alakú kialakítást kapott, és nagyon fekete. Emellett pedig szerencsére nagyon pigmentált is,  a formulája pedig szuper, mert elég kemény ahhoz, hogy pontos és szép vonalat húzzunk vele, de elég puha ahhoz is, hogy szuperkönnyen el lehessen satírozni. A tartóssága pedig meglepően jó, abszolút nem csúszkál-kenődik el, de a könnyezést nem bírja.


Végezetül jöjjön néhány kép, amiken ezekkel a termékekkel készítettem el a sminkem.


Ezek voltak tehát a Miss Sporty újdonságai. A körömlakkokat, a szemcerkát és a Smokey Eye palettát melegen ajánlom, nekem ezek lettek a kedvenceim, de a többiben sem fogtok nagyot csalódni.

Szeretitek a Miss Sporty-t?
Próbáltatok már valamit ezek közül?