SZPONZORÁLT VIDEÓ | LIDL REKLÁMFILM - A KARÁCSONY MINDENKIÉ!


Szerintem említettem már nektek itt a blogon, hogy mennyire szeretem a karácsonyi reklámokat - minden évben tűkön ülve várom, hogy mivel rukkolnak elő a nagy nevek. Idén is sok szépet, vicceset és meghatót láttam, de amiről most fogok mesélni, az egész más mint amikkel eddig találkoztam, mert olyan oldaláról ragadja meg a témát, ami nem mindennapi. 
A karácsony és a pihenés közé általában egyenlőségjelet szokás tenni, de azt hiszem nem kell senkinek mondani, hogy az ünnepeket megelőző 1-2 hét felér egy Forma 1-es futammal, hiszen általában a mi nyakunkba szakad minden, ami a tökéletes ünnep megteremtéséhez szükséges. Mit főzzünk, mi legyen a dekoráció, mikor és hol vásároljuk be, honnan szerezzünk fát, milyen sütik legyenek, kinek mit ajándékozzunk és még sorolhatnám azokat a kérdéseket, amik minden nőt foglalkoztatnak az év utolsó hónapjában. 
A nők nyakába szakad nagyjából minden megoldásra váró probléma, mégis egyetlen pasi a hónap sztárja időtlen idők óta: a Mikulás. A Lidl idén megpróbálja jobbá tenni karácsonyt. Az egyenlőség üzenetét kiözvetíti azzal, hogy újradefiniálja a Mikulás alakját. Ez az új karakter elhozza nekünk a boldogságot, és hiteles követe lesz egy újfajta karácsonynak. Ő nem más, mint Santa Clara, akivel megismerkedhettek az alábbi videóban (Kapcsold ki a reklámblokkolót az oldalon, ha nem látszik a videó!)
A videóban hallható dal a #santaclara, ami az egyenlőség himnusza is egyúttal. 
A karácsonynak a szeretetről és a békességről kell szólnia, és nem arról, hogy minden tökéletes legyen. Ezért is fontos, hogy elengedjük a magunkkal szemben támasztott elvárásokat és főképpen az, hogy a család többi tagja is kivegye a részét az ünnepre való készülődésből, hiszen senkinek sem érdeke, hogy a ház asszonya hullafáradtan pihegjen a karácsonyi asztalnál. 

Ha többer szeretnétek tudni Santa Clara-ról, akkor látogassatok el az alábbi oldalakra:

A posztot a Lidl támogatta, de minden gondolat a sajátom.